waimea80 Posted April 30, 2007 Report Share Posted April 30, 2007 Witam, lece 25 maja do Reno (peppermill) i chcialabym wynajac jakies fajne lokum. Moze szukacie kogos do mieszkania albo chcecie połączyć siły i razem wynająć cos wiekszego zeby bylo taniej i weselej ?? pozdrawiam Link to comment Share on other sites More sharing options...
lanosek Posted May 22, 2007 Report Share Posted May 22, 2007 ja jade do reno 31 (jak dostane wize 29 maja :PP ). w sumie lece z dwoma kolegami wiec jest nas trojka i nie mamy w sumie opcji jeszcze na mieszkanie Link to comment Share on other sites More sharing options...
klaudek Posted May 22, 2007 Report Share Posted May 22, 2007 a jakimi liniami lecisz do Reno 31 maja, bo ja też lecę, fakt że Reno jest tylko przystankiem w dalszej drodze ale... Link to comment Share on other sites More sharing options...
lanosek Posted May 22, 2007 Report Share Posted May 22, 2007 air france __>> warszawa - paryż - ny - fenix - reno :PP Link to comment Share on other sites More sharing options...
klaudek Posted May 22, 2007 Report Share Posted May 22, 2007 a o której przylatujesz ? bo ja będę czekać na przyjazd konwoju po mnie Link to comment Share on other sites More sharing options...
lanosek Posted May 22, 2007 Report Share Posted May 22, 2007 eh nie pamietam dokladnie całej tej rozpiski a biletu nie mam rzy sobie... ale jak konwuj to z cała pewnoscia cie dojrze :PP z tym ze wiesz - mam przed soba we wtorek 29 maja konsulat i rozmowe o wize - mam stresa ze sie nie uda Link to comment Share on other sites More sharing options...
klaudek Posted May 22, 2007 Report Share Posted May 22, 2007 niestety pewnie się uda, no niestety ale raczej się uda, ja mam sesje i to jest większy problem !! ja będę o 21.54 w Reno, a czekać będę na kompanów z Bułgarii a potem ma po nas ktoś przyjechać na lotnisko i nas zabrać. Link to comment Share on other sites More sharing options...
lanosek Posted May 22, 2007 Report Share Posted May 22, 2007 ja tez mam jeszcze sesje - własciwie to u mnie na uczelini wlasciwa sesja zaczyna sie 16 czerwca wiec mam spory nawal nauki... ale to chyba zalezy od uczelni i prowadzacych. duzo ci egzaminow jeszcze zostalo?? myslisz ze moja wiza to mniejszy problem niz sesja - gdzie studiujesz?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
klaudek Posted May 22, 2007 Report Share Posted May 22, 2007 na UAM Poznań, jutro mam jeden jeśli się uda to 3 jeszcze zostaną, resztę myślę w październiku, albo wcześniej wrócę, wiesz już kiedy będziesz wracać ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
lanosek Posted May 22, 2007 Report Share Posted May 22, 2007 wracac bede ((znowu pod warunkiem ze wize otrzymam)) w pazdzierniku okolo 8 a sesja poprawkowa mi sie na uczelni konczy we wrzesniu...z tym ze zalatwilam z jednym prowadzacym bo taki spoko byl ze jak nie uda mi sie zaliczyc teraz to w pazdzierniku bede mogla a do indeksu wpisze mi zaliczenie z wczesniejsza data...takze to akurat spoko. ja studiuje na AGH w Krakowie to bede trzymac kciuki za jutrzejszy egzamin. choc nie wiem jak u ciebie ale u mnie to z reguly traktuja luzniej osoby ktore wczesniej zdaja Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.