Zibone Napisano 2 Maja 2007 Zgłoś Napisano 2 Maja 2007 Hej ! Czy wie ktos moze jakiej firmie mozna zaufac jadac na H2b i czy moze jest jakas ktora wysyla do Lake tahoe ??
MichalKrakow Napisano 2 Maja 2007 Zgłoś Napisano 2 Maja 2007 ostatnie doswiadczenia ucza, ze nikomu ale nadzieja umrze ostatnia...
wink Napisano 7 Maja 2007 Zgłoś Napisano 7 Maja 2007 no ja też się rozglądam za czymś takim.... na razie pytałem w emakopolu? i z tego co mi powiedzieli to najprawdopodobniej będzie wyjazd do Tahoe w grudniu....ale na 100% nie wiedzą....pozdrawiam
mej_bi Napisano 8 Maja 2007 Zgłoś Napisano 8 Maja 2007 Na waszym miejscu poczekałabym na finał tegorocznych wyjazdów na H2B i wtedy zastanawiała się nad wyborem biura. Są firmy, o czym wielokrotnie już mówiono na forum, które mimo, że mają H2B w swojej ofercie nigdy nikogo na tą wizę nie wysłały. Z tego co wiem Emakopol raczej nigdy nie miał z tym problemów, jedynie w tym roku nie do końca wiadomo co się stało, ale podejrzewam że opoźnienia wynikają ze strony amerykańskiej.
Chomik Napisano 10 Maja 2007 Zgłoś Napisano 10 Maja 2007 Zgadzam sie z mej_bi Sa firmy, ktore oferty maja co roku, a nie znam nikogo, kto by z nimi wyjechal. Po co to robia? Nie wiem. Jedna z nich? YEC... Emakopol - jesli tylko moze - to wysyla. Ja bylem zadowolony, choc koszty sa ogromne i nie jest to wyjazd ultraoplacalny, chyba ze ma sie prace z dobrymi napiwkami... Jestem ciekaw jak to bedzie wygladalo tej jesieni. :wink:
kulka Napisano 11 Maja 2007 Zgłoś Napisano 11 Maja 2007 Hey, Ja tez szukam czegos i szczerze mowiac znalazlam kilka ofert w necie na stronach roznych winter resorts. Ale na razie nie odpowiedzieli na mojego maila, wiec nie wiem czy warto nawet wysylac zgloszenie. W tym roku USCiC troche nawala, ale maja kupe roboty z h2b. Juz 16 marca br zostal osiagniety limit 66.000 wiz na ten rok fiskalny. Jesli firmy nie zabukowaly po kilkanascie spotow h2b to duzo osob nie wyjedzie, niewazne z jakiego kraju. Nawet "returning wokers" mieli ponad miesieczne opoznienie z papierami przedluzajacymi h2b. Program sam praktycznie nie wymaga oplat od pracowdawcy ani pracownika, wiec chyba lepiej poszukac czegos na wlasna reke a nie ufac agencji, ktora w reku i tak petycji h2b nie trzyma i nie moze byc zbytnio odpowiedzialna za wyjazd. Pozdro. kula
Chomik Napisano 11 Maja 2007 Zgłoś Napisano 11 Maja 2007 chyba lepiej poszukac czegos na wlasna reke Tylko czy sie uda? Ja wiele razy pisalem, czasem dostalem odpowiedz, nigdy nie doszlo do konkretow.
spinka Napisano 11 Maja 2007 Zgłoś Napisano 11 Maja 2007 na jesien emakopol ma cos miec w lake tahoe. tez sie wybieram i tez szukam, podobnie jak wy. pozdrawiam
mej_bi Napisano 11 Maja 2007 Zgłoś Napisano 11 Maja 2007 Naprawdę? Na jesieni? Z tego co wiem ludzie na zachodnie wybrzeże dopiero co wylecieli a pozostali wciąż czekają na wyjazd H2B w ramach edycji H2B 2007 na wschodnie wybrzeże, a Tobie powiedzieli, że H2B 2008 zacznie się na jesieni? Uważaj na to co mówią i podziel to przez 3 albo przez 33 .
spinka Napisano 11 Maja 2007 Zgłoś Napisano 11 Maja 2007 Mowili o zapisach od pazdziernika, wyjazd w grudniu ale teraz to juz sama nie wiem w co wierzyc. A do jakich kasyn na zachodnim wybrzezu ludzie wyjechali w tym roku?
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.