Wojtek-J Napisano 19 Maja 2007 Zgłoś Napisano 19 Maja 2007 Bralem udzial w takim spotkaniu w 2005 w NY - wtedy nie trzeba bylo za nie dodatkowo placic (bylo w cenie programu), zagwarantowane bylo rowniez zakwaterowanie (na jedna noc) z wyzywieniem (sniadanie). Bylo mi to bardzo na reke - akurat lecialem do NY i przydal mi sie darmowy nocleg, dobrze ze nie tracilem na to czasu i pieniedzy w Polsce. Na spotkaniu nie dowiedzialem sie niczego poza tym, co mozna przeczytac na forum i wg mnie przydaje sie tylko osobom, ktore sa bardzo bardzo zielone w temacie. -- Pozdrawiam. Wojtek
rydzo Napisano 20 Maja 2007 Zgłoś Napisano 20 Maja 2007 Bardzo prosze o pomoc! gdzie dokładnie odbywa sie "CIEE organization meeting" organizowane przez biuro BTC w Gdańsku, jutro o 9.00?!!!! bede bardzo wdzieczny za szybka odpowiedz! (jak widzicie sprawa jest pilna ;P)
spooky13 Napisano 9 Maja 2008 Zgłoś Napisano 9 Maja 2008 Ja również mam pilne pytanie:) Gdzie dokładnie jest jutro szkolenie BTC Orientation Meeting w Warszawie???
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.