maG_xx Posted May 10, 2007 Report Share Posted May 10, 2007 Witam, mam pytanie do osób które byłby juz moze w stanei Virginia w miescie Winchester. Jade tak z kolegą troche się boimy o to czy znajdziemy tam mieszkanie , cz cięzko jest ? Był tam ktoś ? Lub moze ma ktoś moze jakichś znajomych z polski? czy są szanse na znalezienie kogoś polskiego pochodzenia ? Może ktoś sie wybiera w te okolice w te wakacje jedziemy do pracy do fabryki plastiku, po przez w&T, wyjeźdzamy 6 Czerwca Czekam na jakies sugestie i porady odnośnie wyjazdu Link to comment Share on other sites More sharing options...
maG_xx Posted May 11, 2007 Author Report Share Posted May 11, 2007 a jeszcze jedno . czy student moze sobie kupic w stanach jakieś autko ?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Duszek Posted May 11, 2007 Report Share Posted May 11, 2007 Nie, student nie może sobie kupić autka w usa - ustawa z 1958r. wyraźnie mówi, że... - czy ty na serio to pytanie postawiłeś, czy tak dla jaj? Możesz sobie kupić autko - tylko pytanie czy cie bedzie na nie stać? W koszt autka wlicz podatek, wlicz obowiazkowe bardzo drogie ubezpieczenie itd. A virginia to beznadziejny stan, zwlaszcza an wakacje. Link to comment Share on other sites More sharing options...
witek Posted May 11, 2007 Report Share Posted May 11, 2007 Virginia is for lovers. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marcin20 Posted May 11, 2007 Report Share Posted May 11, 2007 A virginia to beznadziejny stan, zwlaszcza an wakacje. ...wedlug Twojej opini... lecz nie mojej Link to comment Share on other sites More sharing options...
maG_xx Posted May 11, 2007 Author Report Share Posted May 11, 2007 Nie, student nie może sobie kupić autka w usa - ustawa z 1958r. wyraźnie mówi, że... - czy ty na serio to pytanie postawiłeś, czy tak dla jaj? Możesz sobie kupić autko - tylko pytanie czy cie bedzie na nie stać? W koszt autka wlicz podatek, wlicz obowiazkowe bardzo drogie ubezpieczenie itd. A virginia to beznadziejny stan, zwlaszcza an wakacje. No ale taki zeby tylko jeźdizło, najtąncze do pracy, spodkałęms ei z opinią ze nie poniewaz potrzebny jest jakis numer i iles tam punktów które sie zdiera za rachunki, itp. a jak tam polece nie bede miał tylku zeby nawet ubezpieczyć samochód, czy jest szansa w tym miescie na znalezienie polaków ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
maG_xx Posted May 11, 2007 Author Report Share Posted May 11, 2007 A virginia to beznadziejny stan, zwlaszcza an wakacje. ...wedlug Twojej opini... lecz nie mojej ]Kolego moze był w tym stanie ?? jak tak to w jakim miescie ?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Duszek Posted May 11, 2007 Report Share Posted May 11, 2007 Ja samochodu nie kupowalem, jednak z tego co wiem jest z tym troche zachodu i po prostu szkoda sobie [beeep] zawracac. Lepiej wynajmijcie taxi lub wypozyczcie autko na spolke. Albo kup sobie rower - ja bym teraz tak zrobil. Co do virginii, troche moze za bardzo zgeneralizowalem swoja odpowiedz, chodzilo mi glownie o paranormalny klimat - podobnie jak na calym wschodnim wybrzezu w czasie lata - a floryda i to poludnie to juz tylko dla wytrwalych. Tak naprawde w kazdym stanie jest cos co moze kogos zainteresowac, tylko przewaznie do tych wszystkich interesujacych miejsc jest daleko. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marcin20 Posted May 12, 2007 Report Share Posted May 12, 2007 A virginia to beznadziejny stan, zwlaszcza an wakacje. ...wedlug Twojej opini... lecz nie mojej ]Kolego moze był w tym stanie ?? jak tak to w jakim miescie ?? A bylem i nadal jestem...w polnocnej Virgini w dzielnicach na poludnie od DC...chociaz ze bardzo blisko do DC to jednak juz Virginia...a bywalem takze w Richmond ,Virginia Beach oraz Sheedonah Valley lecz to juz turystycznie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
maG_xx Posted May 12, 2007 Author Report Share Posted May 12, 2007 A virginia to beznadziejny stan, zwlaszcza an wakacje. ...wedlug Twojej opini... lecz nie mojej ]Kolego moze był w tym stanie ?? jak tak to w jakim miescie ?? A bylem i nadal jestem...w polnocnej Virgini w dzielnicach na poludnie od DC...chociaz ze bardzo blisko do DC to jednak juz Virginia...a bywalem takze w Richmond ,Virginia Beach oraz Sheedonah Valley lecz to juz turystycznie. Ja z kumplem jadę do Winchesteru , czy jest to gdzieś moze nieopodal od Ciebie ? Kurde widze ze nie ma takich ktorzy byli w tam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.