Marcin20 Napisano 12 Maja 2007 Zgłoś Napisano 12 Maja 2007 A virginia to beznadziejny stan, zwlaszcza an wakacje. ...wedlug Twojej opini... lecz nie mojej ]Kolego moze był w tym stanie ?? jak tak to w jakim miescie ?? A bylem i nadal jestem...w polnocnej Virgini w dzielnicach na poludnie od DC...chociaz ze bardzo blisko do DC to jednak juz Virginia...a bywalem takze w Richmond ,Virginia Beach oraz Sheedonah Valley lecz to juz turystycznie. Ja z kumplem jadę do Winchesteru , czy jest to gdzieś moze nieopodal od Ciebie ? Kurde widze ze nie ma takich ktorzy byli w tam To jest na zachod od DC wiec troche dalej odemnie, blisko macie do Parku Narodowego na poludniu do Sheedonah Valley, tam rozne aktywnosci typu:piekna przyroda, splywy kajakowe, tratwy, wspinaczka , wspaniale jaskinie itp. oraz polecam przejazdzke samochodem przez Bluer Ridge Parkway...a w samym Winchesterze to nie wiem, daltego polecalbym zakupienie jakiejs fury na poczatku cos taniego zeby byla mozliwosc przemieszczania sie , bo w malych miasteczkach dla studentow rzadnych przgod moze byc malo atrakcji. Pzdr!!
maG_xx Napisano 13 Maja 2007 Autor Zgłoś Napisano 13 Maja 2007 Mam jeszcze jedno pytanie odnośnie zakupu fury, czy duzo jest formalnosci , moza wszystko załatwić za jednym razem w auto komisie, ?? właśnie przeglądam plan miasta Winchester i nie widzę tego parku co kolega pisze widze tylko park recreaction , czy to ten ? A jmoze mówimy o nie tym Winchesterze, bo z tego co wiem to jest jeszcze stan co jest Winchester Pozdro
Marcin20 Napisano 14 Maja 2007 Zgłoś Napisano 14 Maja 2007 Mam jeszcze jedno pytanie odnośnie zakupu fury, czy duzo jest formalnosci , moza wszystko załatwić za jednym razem w auto komisie, ?? właśnie przeglądam plan miasta Winchester i nie widzę tego parku co kolega pisze widze tylko park recreaction , czy to ten ? A jmoze mówimy o nie tym Winchesterze, bo z tego co wiem to jest jeszcze stan co jest Winchester Pozdro Park znajduje sie nie w miescie tylko na poludnie od miasta Routem 522 S na Front Royal. Tutaj masz mape bardzo blisko jest z Winchester do niego. http://www.visitshenandoah.org/directories...alley-North.gif Co do auta moze niech ktos inny sie wypowie ja akurat jak mialem to od razu od firmy nie musialem kupowac. Pzdr !!
maG_xx Napisano 15 Maja 2007 Autor Zgłoś Napisano 15 Maja 2007 hmm ,to kupimy sobie rowerek i będziemy smigąć .... lipa jest bo na lotnisku bedziemy wieczorem i trzeba będzie szukac motelu, posiada ktoś moze strony z motelami ??
maG_xx Napisano 17 Maja 2007 Autor Zgłoś Napisano 17 Maja 2007 Mam jeszcze jedno pytanie odnośnie zakupu fury, czy duzo jest formalnosci , moza wszystko załatwić za jednym razem w auto komisie, ?? właśnie przeglądam plan miasta Winchester i nie widzę tego parku co kolega pisze widze tylko park recreaction , czy to ten ? A jmoze mówimy o nie tym Winchesterze, bo z tego co wiem to jest jeszcze stan co jest Winchester Pozdro co do auta tosłyszałem ze mozna smigac na papierach z komisu przez 2 miesiace ??
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.