Skocz do zawartości

Pierwszy raz! POTRZEBNA POMOC ! Virginia, Winchester ...

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
A virginia to beznadziejny stan, zwlaszcza an wakacje.

...wedlug Twojej opini... lecz nie mojej :lol:

]

Kolego moze był w tym stanie ?? jak tak to w jakim miescie ??

A bylem i nadal jestem...w polnocnej Virgini w dzielnicach na poludnie od DC...chociaz ze bardzo blisko do DC to jednak juz Virginia...a bywalem takze w Richmond ,Virginia Beach oraz Sheedonah Valley lecz to juz turystycznie.

Ja z kumplem jadę do Winchesteru , czy jest to gdzieś moze nieopodal od Ciebie ? Kurde widze ze nie ma takich ktorzy byli w tam :)

To jest na zachod od DC wiec troche dalej odemnie, blisko macie do Parku Narodowego na poludniu do Sheedonah Valley, tam rozne aktywnosci typu:piekna przyroda, splywy kajakowe, tratwy, wspinaczka , wspaniale jaskinie itp. oraz polecam przejazdzke samochodem przez Bluer Ridge Parkway...a w samym Winchesterze to nie wiem, daltego polecalbym zakupienie jakiejs fury na poczatku cos taniego zeby byla mozliwosc przemieszczania sie , bo w malych miasteczkach dla studentow rzadnych przgod :P moze byc malo atrakcji.

Pzdr!!

Napisano

Mam jeszcze jedno pytanie odnośnie zakupu fury, czy duzo jest formalnosci , moza wszystko załatwić za jednym razem w auto komisie, ?? właśnie przeglądam plan miasta Winchester i nie widzę tego parku co kolega pisze widze tylko park recreaction , czy to ten ? A jmoze mówimy o nie tym Winchesterze, bo z tego co wiem to jest jeszcze stan co jest Winchester

Pozdro

Napisano
Mam jeszcze jedno pytanie odnośnie zakupu fury, czy duzo jest formalnosci , moza wszystko załatwić za jednym razem w auto komisie, ?? właśnie przeglądam plan miasta Winchester i nie widzę tego parku co kolega pisze widze tylko park recreaction , czy to ten ? A jmoze mówimy o nie tym Winchesterze, bo z tego co wiem to jest jeszcze stan co jest Winchester  

Pozdro

Park znajduje sie nie w miescie tylko na poludnie od miasta Routem 522 S na Front Royal. Tutaj masz mape bardzo blisko jest z Winchester do niego.

http://www.visitshenandoah.org/directories...alley-North.gif

Co do auta moze niech ktos inny sie wypowie ja akurat jak mialem to od razu od firmy nie musialem kupowac.

Pzdr !!

Napisano

hmm ,to kupimy sobie rowerek i będziemy smigąć .... lipa jest bo na lotnisku bedziemy wieczorem i trzeba będzie szukac motelu, posiada ktoś moze strony z motelami ??

Napisano

Pozdro

co do auta tosłyszałem ze mozna smigac na papierach z komisu przez 2 miesiace ??

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...