anik Napisano 11 Maja 2007 Zgłoś Napisano 11 Maja 2007 hejk amam pytanie. Lece do SF . Z tamtad musze sie dostac do Lake tahoe.Wiem ze jedzie tam grayehound.Orientuje si emoze ktos czy on odjezdza z samego lotniska czy trzeba sie odstac do centrum miasta i tam gdzies szukac ?? z gory dzieki za info:)
tissaya Napisano 11 Maja 2007 Zgłoś Napisano 11 Maja 2007 http://www.sfoairport.com/transport/servic...sp?gt_mode_id=4 greyhound nie jezdzi na lotniska przewaznie.bedziesz musiala dostac sie do downtown jedna z opcji- popatrz na link
b1ogusz Napisano 12 Maja 2007 Zgłoś Napisano 12 Maja 2007 Moze sproboj Amtrakiem (moze byc ciut drozej). Ja tez laduje na SFO, a cel mam troche dalej - w Sacramento. Na lotnisku wsiadam w BART i w Oakland przesiadka na Amtrak (kawalek trzeba dojsc).
wańka Napisano 13 Maja 2007 Zgłoś Napisano 13 Maja 2007 A ja mam propozycję dla kogoś kto ląduje w San Francisco 4. czerwca i chce się dostać do Reno lub na Lake Tahoe (obojętnie północne czy południowe). Z koleżką lądujemy 16.55 i wynajmujemy auto a że jest nas tylko dwóch to mamy sporo miejsca. Jak ktoś leci tego dnia to zapraszam -> wyjdzie znacznie taniej. kontakt tutaj albo elwanio@o2.pl
aniolova Napisano 14 Maja 2007 Zgłoś Napisano 14 Maja 2007 anik - do lake tahoe to dosc trudna sprawa - najlepiej wypozyczyc samochod - we ze soba karte kredytowa (wypukla - koniecznie!). Jesli nie, to BART-em dostaniesz sie do greyhounda z lotniska (takie metro SF). potem greyhoundem do reno, a potem w zaleznosci od tego czy south czy north lake tahoe bierzesz albo taksowke (najlepiej do north lake - da sie ugadac z kierowca zeby zawiozl za 80 dolcow), do south lake jezdzi ekspres z lotniska. inny ekspres jezdzi tez do north lake tahoe, ale to dla mnie nowosc i nie wiem jak dziala - chyba trzeba go wczesniej zabukowac na stronie http://www.northlaketahoeexpress.com/ mam nadzieje ze pomoglam, pozdrawiam, aniolova
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.