anik Posted May 11, 2007 Report Share Posted May 11, 2007 hejk amam pytanie. Lece do SF . Z tamtad musze sie dostac do Lake tahoe.Wiem ze jedzie tam grayehound.Orientuje si emoze ktos czy on odjezdza z samego lotniska czy trzeba sie odstac do centrum miasta i tam gdzies szukac ?? z gory dzieki za info:) Link to comment Share on other sites More sharing options...
tissaya Posted May 11, 2007 Report Share Posted May 11, 2007 http://www.sfoairport.com/transport/servic...sp?gt_mode_id=4 greyhound nie jezdzi na lotniska przewaznie.bedziesz musiala dostac sie do downtown jedna z opcji- popatrz na link Link to comment Share on other sites More sharing options...
b1ogusz Posted May 12, 2007 Report Share Posted May 12, 2007 Moze sproboj Amtrakiem (moze byc ciut drozej). Ja tez laduje na SFO, a cel mam troche dalej - w Sacramento. Na lotnisku wsiadam w BART i w Oakland przesiadka na Amtrak (kawalek trzeba dojsc). Link to comment Share on other sites More sharing options...
wańka Posted May 13, 2007 Report Share Posted May 13, 2007 A ja mam propozycję dla kogoś kto ląduje w San Francisco 4. czerwca i chce się dostać do Reno lub na Lake Tahoe (obojętnie północne czy południowe). Z koleżką lądujemy 16.55 i wynajmujemy auto a że jest nas tylko dwóch to mamy sporo miejsca. Jak ktoś leci tego dnia to zapraszam -> wyjdzie znacznie taniej. kontakt tutaj albo elwanio@o2.pl Link to comment Share on other sites More sharing options...
aniolova Posted May 14, 2007 Report Share Posted May 14, 2007 anik - do lake tahoe to dosc trudna sprawa - najlepiej wypozyczyc samochod - we ze soba karte kredytowa (wypukla - koniecznie!). Jesli nie, to BART-em dostaniesz sie do greyhounda z lotniska (takie metro SF). potem greyhoundem do reno, a potem w zaleznosci od tego czy south czy north lake tahoe bierzesz albo taksowke (najlepiej do north lake - da sie ugadac z kierowca zeby zawiozl za 80 dolcow), do south lake jezdzi ekspres z lotniska. inny ekspres jezdzi tez do north lake tahoe, ale to dla mnie nowosc i nie wiem jak dziala - chyba trzeba go wczesniej zabukowac na stronie http://www.northlaketahoeexpress.com/ mam nadzieje ze pomoglam, pozdrawiam, aniolova Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.