emi82 Posted May 11, 2007 Report Share Posted May 11, 2007 Jade z CA na resort i zastanawia mnie kwestia wyzywienia. Na ich stronie jest napisane, ze pracodawca musi zagwarantowac 3 posilki.Jednak w miejsce gdzie ja jade mam do dyspozycji aneks kuchenny a za posilek musze placic 5$.W liscie od pracodawcy wspomniane jest ze 'pocket money' bedzie mi wyplacane tygodniowo, ale to chyba chodzi o moja wyplate Jak to w koncu jest.... :?: Link to comment Share on other sites More sharing options...
tissaya Posted May 11, 2007 Report Share Posted May 11, 2007 Czy pracodawca okresluil dokladnie ,ze Ty osobiscie bedziesz placic $5 za posilek? Jaki to resort? Link to comment Share on other sites More sharing options...
emi82 Posted May 11, 2007 Author Report Share Posted May 11, 2007 ... to troche bardziej skomplikowane Ja dostalam maila w ktorym nic nie bylo na temat wyzywienia, tylko wspomniane o cotygodniowym kieszonkowym. Moj chlopak tez tam bedzie pracowal i wlasnie dzis dotarl na miejsce no i jemu przedstawiona kwestie wyzywienia, jako we wlasnym zakresie (dodam, ze on nie pracuje tam na wlasna reke). Moze zwykli pracownicy sa inaczej traktowani, choc nie sadze, bo osob z CA jest 6 i dlatego tym sie martwie... :roll: Moze niech sie wypowie ktos kto juz byl w resortach z CA wielkie dzieki Link to comment Share on other sites More sharing options...
emi82 Posted May 11, 2007 Author Report Share Posted May 11, 2007 Oki juz wszystko wiem, nie bede chodzic głodna :wink: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.