Dynamo Posted May 15, 2007 Report Share Posted May 15, 2007 Słyszałem, że jeśli się kupuje bilet w przelocie łączonym Lufthansy i United Airlines, to wtedy zwracają koszty biletu, jeśli się nie dostanie wizy. Czy to prawda? Link to comment Share on other sites More sharing options...
gallardo83 Posted May 15, 2007 Report Share Posted May 15, 2007 Mnie tak powiedzieli w StaTravel - tak więc chyba to jest prawda. Pozdrawiam Link to comment Share on other sites More sharing options...
dan Posted May 15, 2007 Report Share Posted May 15, 2007 Hej! Tak, to prawda, w przypadku nieotrzymania wizy, linia lotnicza zwraca cene biletu. W iscie ksiazkowym opisie oplat za zmiany rezerwacji, doszukalem sie 195 PLN, co do reszty, polecam lekture, wiele powtorzen, ale da sie zrozumiec. Pozdro Link to comment Share on other sites More sharing options...
vvd Posted May 15, 2007 Report Share Posted May 15, 2007 Z tego co wiem to tak jest. Ja mam taki bilet i jak go kupowałem to mi powiedziano że jak nie dostane wizy to 120 zł zatrzymuja a resztę zwracają, ale jak to działa w praktyce to nie wiem bo wizę dostałem Bilet załatwiałem sobie w biurze FOSTER, znajomy tez tam kupił tylko że leci LOTem i tez miał taką opcję. Link to comment Share on other sites More sharing options...
klaudek Posted May 15, 2007 Report Share Posted May 15, 2007 A gdzie z Fostera lecisz ? Do Virginii ? Też miałeś rozmowę o wizę 18 kwietnia Link to comment Share on other sites More sharing options...
vvd Posted May 16, 2007 Report Share Posted May 16, 2007 Hej. Lece do NY, a rozmowę faktycznie miałem 18 kwietnia Link to comment Share on other sites More sharing options...
klaudek Posted May 16, 2007 Report Share Posted May 16, 2007 ROnkonkoma w stanie NY ? Też szedłeś w tej grupie z orientation w deszczu do amasady ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
vvd Posted May 18, 2007 Report Share Posted May 18, 2007 Lecę do samego New York City Tak byłem w tej grupie. Pozdrawiam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.