ania84 Posted May 15, 2007 Report Share Posted May 15, 2007 Mam pytanie do tych już "doświadczonych" - jaki transport najlepiej wybrać jeśli chce dotrzeć z lotniska w Miami do Orlando? Czy wypożyczyć samochód (koszt dzieląc na 3 osoby)? Czy może samolotem (bilecik ok 100$)? Czekam na sugestie a najlepiej osobiste doświadczenia Link to comment Share on other sites More sharing options...
pawelkrk2 Posted May 16, 2007 Report Share Posted May 16, 2007 no samolotem to by bylo troszke smiesznie bo to niedaleko ale mozna:) mozesz zawsze greyhoundem tylko musisz sie dostac do centrum na dworzec. mysle ze samochodem to najrozsadniej... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ania84 Posted May 16, 2007 Author Report Share Posted May 16, 2007 czy ja wiem - samolotem śmiesznie? to ponad 200 mil, autobusem ponad 5 godzin. ja wlasnie jestem najbardziej za wypozyczeniem samochodu ale osoba z ktora jade obstaje przy samolocie...no ale nic, cos sie wymysli - mozliwosci jest sporo Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.