waap Napisano 15 Stycznia 2005 Zgłoś Napisano 15 Stycznia 2005 witam, czy moglby mi ktos pomoc przy wypenianiu pol w cv dotyczacym edukacji. po ang sie dogaduje jednak nie bardzo wiem co gdzie wpisac. wg wzoru mam: Education: Primary & Secondary Education ........... Exam Results Junior Certificate, Leaving Certificate, GCSE's, O-Levels, A-Levels or equivalent second level examination results go here. ........... 3rd level Education Include details of graduate and postgraduate courses taken, diplomas, degrees or doctorates you have received. ........... pozdrawiam
Muchatek Napisano 15 Stycznia 2005 Zgłoś Napisano 15 Stycznia 2005 W primary i secondary wpisz tylko nazwe szko3y średniej wraz ze specjalizacją. W "exams" ocene z tej?e specjalizacji oraz średnią ocen z matury. W cześci 3rd level: tak jak napisali w podpowiedzi: wszystko co dotyczy szkolnictwa wy?szego: jaka uczelnia, jakie studia, jaka specjalizacja oraz wszelkie ukonczone kursy i otrzymane certyfikaty. Napisz te? o praktykach bardzo to lubią . Pamietaj, ?e po licencjacie masz tytu3 B.A. a z magisterium M.A. ( napisz oczywiście oceny koncowe). Pozdrawiam Muchatek
waap Napisano 15 Stycznia 2005 Autor Zgłoś Napisano 15 Stycznia 2005 wielkie dzieki za pomoc. jeszcze zapytac czy jak skonczylem LO to mam wpisac tylko srednia ocen z matur? nazwe szkoly wpisac po polsku czy tlumaczyc na ang? obecnie studiuje a wiec nie mam zadnych tytulow. czy wpisywac to czy zostawic wolne miejsce? pozdrawiam
Muchatek Napisano 16 Stycznia 2005 Zgłoś Napisano 16 Stycznia 2005 Widzisz z tą średnią ocen jest tak: po zdaniu egzaminu maturalnego nie masz jedej ogólnej oceny (tak jak na studiach, gdzie jest to średnia z wszystkich ocen, pracy mag i egzaminu magisterskiego) dlatego radzi3bym to napisaa, gdy? brzmi lepiej ni? samo "graduated". Nazwy nie t3umacz. Napisz: Secondary School nr... i dalej miejscowośa. Jeśli studiujesz napisz: currently student of... i podaj kierunek oraz nazwe uczelni. Pozdrawiam Muchatek
waap Napisano 16 Stycznia 2005 Autor Zgłoś Napisano 16 Stycznia 2005 wielkie dzieki w sumie mature mialem na same 4 wiec chyba moge napisac jedna ocene pozdrawiam
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.