gala Napisano 19 Maja 2007 Zgłoś Napisano 19 Maja 2007 Hej! mam wielki problem. Ostatnio byłam na wizycie w Konsulacie i dostałam odmowę wizy j-1. Powodem tej odmowy był telefon wykonany przez moja mamę do Konsulatu. Powiedziała, ze zamierzam wyjść tam za mąż i zostać na stałe. Jest to bzdura totalna. Nigdy nie miałam takiego zamiaru. Powiedziała tak żebym nigdzie nie pojechała. Powiedzcie co robić, aby dostać wizę jeszcze w tym roku. :?:
Jeewa Napisano 20 Maja 2007 Zgłoś Napisano 20 Maja 2007 raczej nic nie da sie juz zrobic. ale mozesz zadzwonic do konsulatu i wyjasnic sprawe ale watpie zeby ci sie udało
gala Napisano 20 Maja 2007 Autor Zgłoś Napisano 20 Maja 2007 Moim zdaniem także sądzę, że moje szanse są znikome. Naprawdę nie wiem co robić. Ja przecież nie mam takich zamiarów i nigdy nie miałam. A może są jakieś sposoby, aby zapewnić Konsulat, że moja mama kłamała?
justynka184 Napisano 20 Maja 2007 Zgłoś Napisano 20 Maja 2007 a dlaczego Twoja mama nie chciala zebyś jechala?
pinang Napisano 20 Maja 2007 Zgłoś Napisano 20 Maja 2007 Jak będę chcial wyjechac to nikomu nawet nie poiem bo jak by mnie to spotkalo to chyba bym sie juz do matki nie odezwal.
gala Napisano 20 Maja 2007 Autor Zgłoś Napisano 20 Maja 2007 Od samego początku była przeciwniczka tego wyjazdu. Zadzwoniła i tak wymyśliła, bo prawdopodobnie się o mnie bała. Mówi, że zrobiła to dla mojego dobra. A ja się teraz czuje okropnie i nie widzę w tym żadnego dobra.
Eveleve Napisano 20 Maja 2007 Zgłoś Napisano 20 Maja 2007 A mnie z kolei dziwi postawa konsulatu- że tak uwierzono 'na słowo'. No w sumie Twoja mama wie o Tobie wszystko (chodzi mi o różne dane, PESELe itp.) no ale na dobrą sprawę to każdy może zadzwonic i każdemu taki numer wykręcić... Trochę wiec tego nie pojmuję :-/
pawelkrk2 Napisano 20 Maja 2007 Zgłoś Napisano 20 Maja 2007 tylko pogratulowac mamusi!! nie pisze tego ze zlosliwosci ale chyba masz bardzo nadopiekuncza mame i bedziesz miala klopoty w przyszlosci. nie spodoba jej sie twoj chlopak i zrobi rozne azdy tlyko po to zebyscie nie byli razem. jedyna moja rada to nie mowic jej o tym co robisz i kiedy, tylko ze pewnie musialas powiedziec bo potrzebowalas pieniadze na wyjazd??
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.