jarek86 Posted May 20, 2007 Report Share Posted May 20, 2007 dzien dobry:) dokladnie jak w temacie, czy ktos wie cokolwiek o tej pozycji. dzieki za info:) szczegolnie interesuje mnie jak ciezka jest praca i w jakich godzinach. warunki placowe juz znam - kontrakt jest na 9,04$ i 32h+/week. pozdrawiam. Link to comment Share on other sites More sharing options...
jarek86 Posted May 21, 2007 Author Report Share Posted May 21, 2007 chyba musze ponowic pytanie:) moze ktos jednak sie orientuje:> Link to comment Share on other sites More sharing options...
mej_bi Posted May 21, 2007 Report Share Posted May 21, 2007 Co do godzin pracy to nie mam pojęcia-podejrzewam, że jak w każdym departamencie w Moheganie są 3 zmiany i dostaniesz jedną z nich według zapotrzebowania pracodawcy, jak będziesz miał szczęście to cię spytają o preferencje. Sprawdziłam na stronie Moha i znalazłam taki opis Shared Labor Representatives • Hotel Operators • Security Officers (Arena Floor) • Line Servers (Arena) • Bus Greeters • Pit Clerks • Count Room Attendants Z tego co pamiętam i kojarzę, w zalezności od potrzeb osoby te pracują na różnych pozycjach, tzn. w poniedziałek możesz być security na arenie, we wtorek bus greeter itp.. Na 100% nie jestem pewna, ale tak mi się wydaje. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Danuś Posted May 22, 2007 Report Share Posted May 22, 2007 hejka Ja pracowałam w Mohu w shared labor Napisz nagg co cie konkretnei interesuje i dopowiem pozdor 2277328 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.