Malyslav Napisano 21 Maja 2007 Zgłoś Napisano 21 Maja 2007 Witam! Czy ktoś pracował w Quadzie w West Allis i mógłby się podzielić swoimi opiniami. A może ktoś jedzie w tym roku w to miejsce?? Jedziemy tam z kolegą i szukamy kogoś do wspólnego zamieszkania , kupna auta. Razem łatwiej i raźniej:) Pozdrawiam
DreedMed Napisano 22 Maja 2007 Zgłoś Napisano 22 Maja 2007 Ja pracowalem w Quadzie ale nie w West Allice. Ale moge dac uniwersalna porade. Przygotoj sie na niezly [beeep] I niesamowity bol plecow przez pierwsze dwa tygodnie:D Potem bedzie looz:D
karus Napisano 23 Maja 2007 Zgłoś Napisano 23 Maja 2007 Ja pracowalem w Quadzie ale nie w West Allice.Ale moge dac uniwersalna porade. Przygotoj sie na niezly [beeep] I niesamowity bol plecow przez pierwsze dwa tygodnie:D Potem bedzie looz:D i tak to delikatnie ująłeś byłem w west allis ale tylko na szkoleniu
dafidov Napisano 28 Maja 2007 Zgłoś Napisano 28 Maja 2007 witaj ja w tym roku będe w QG West Allis jadę sam z Lublina chętnie dołaczę się, aby stwożyć nieco silniejszą grypę pozdrawiam
pawlo122 Napisano 30 Maja 2007 Zgłoś Napisano 30 Maja 2007 Ja pracowalem w Quadzie ale nie w West Allice.Ale moge dac uniwersalna porade. Przygotoj sie na niezly [beeep] I niesamowity bol plecow przez pierwsze dwa tygodnie:D Potem bedzie looz:D i tak to delikatnie ująłeś byłem w west allis ale tylko na szkoleniu Eeee tam nie straszcie chłopaka , jest ciężko ale nie aż tak , idzie sie przyzwyczaić .... ;-) P.S. szkoleniu Karus czyli oddawaniu moczu ..... 8)
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.