Malyslav Posted May 21, 2007 Report Share Posted May 21, 2007 Witam! Czy ktoś pracował w Quadzie w West Allis i mógłby się podzielić swoimi opiniami. A może ktoś jedzie w tym roku w to miejsce?? Jedziemy tam z kolegą i szukamy kogoś do wspólnego zamieszkania , kupna auta. Razem łatwiej i raźniej:) Pozdrawiam Link to comment Share on other sites More sharing options...
DreedMed Posted May 22, 2007 Report Share Posted May 22, 2007 Ja pracowalem w Quadzie ale nie w West Allice. Ale moge dac uniwersalna porade. Przygotoj sie na niezly [beeep] I niesamowity bol plecow przez pierwsze dwa tygodnie:D Potem bedzie looz:D Link to comment Share on other sites More sharing options...
karus Posted May 23, 2007 Report Share Posted May 23, 2007 Ja pracowalem w Quadzie ale nie w West Allice.Ale moge dac uniwersalna porade. Przygotoj sie na niezly [beeep] I niesamowity bol plecow przez pierwsze dwa tygodnie:D Potem bedzie looz:D i tak to delikatnie ująłeś byłem w west allis ale tylko na szkoleniu Link to comment Share on other sites More sharing options...
dafidov Posted May 28, 2007 Report Share Posted May 28, 2007 witaj ja w tym roku będe w QG West Allis jadę sam z Lublina chętnie dołaczę się, aby stwożyć nieco silniejszą grypę pozdrawiam Link to comment Share on other sites More sharing options...
dafidov Posted May 28, 2007 Report Share Posted May 28, 2007 stworzyć grupę oczywiście:) Link to comment Share on other sites More sharing options...
pawlo122 Posted May 30, 2007 Report Share Posted May 30, 2007 Ja pracowalem w Quadzie ale nie w West Allice.Ale moge dac uniwersalna porade. Przygotoj sie na niezly [beeep] I niesamowity bol plecow przez pierwsze dwa tygodnie:D Potem bedzie looz:D i tak to delikatnie ująłeś byłem w west allis ale tylko na szkoleniu Eeee tam nie straszcie chłopaka , jest ciężko ale nie aż tak , idzie sie przyzwyczaić .... ;-) P.S. szkoleniu Karus czyli oddawaniu moczu ..... 8) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.