fifi Posted May 21, 2007 Report Share Posted May 21, 2007 Witam, tak szukam na forum i na stronach linii lotniczych, ale jakos znalezc nie moge, wiec pytam Lece sobie do USA, do Reno, a powrot mam z NY, po drodze planuje zahaczyc o Meksyk i Hawaje. Pytanie mam takie: jakie jest ograniczenie bagazu na takich lotach (bo na miedzykontynentalnym to 2 razy 22 kg). Tak sie zaczelam zastanawiac czy wozic sie z tymi bagazami, czy moze lepiej w jakiejs przechowalni na lotnisku zostawic, ale jak mam za to placic, a potem jeszcze za nadbagaz przy locie z zachodniego wybrzeza do NYC to moze lepiej paczke do Polski wyslac? Mniej zachodu i meczenia sie, a moze nawet i taniej Jakies pomysly? Sugestie? Propozycje? Pozdrowionka Link to comment Share on other sites More sharing options...
mej_bi Posted May 21, 2007 Report Share Posted May 21, 2007 Wydaje mi się, że najbezpieczniejszą opcją było by wspomniane przez ciebie wysłanie przed końcem pobytu paczki do Polski z częścią rzeczy. Mówię to z doświadczenia swojego i znajomych. Minusem tego rozwiązania jest oczywiście czas oczekiwania na te rzeczy po powrocie do Polski. Moje dotarły miesiąc po mnie, ale i tak polecam, przynajmniej nie woziłam się z klamotami wszędzie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
fifi Posted May 21, 2007 Author Report Share Posted May 21, 2007 Wlasnie dlatego ten pomysl mi przyszedl do glowy, bo wozenie sie z tym wszystkim nie bedzie na pewno przyjemne :/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.