eqzpert Napisano 23 Maja 2007 Zgłoś Napisano 23 Maja 2007 czy laptopy kupowane na stronie della mają międzynarodową gwarancję ???? 2Yr In-Home Service, Parts + Labor - Next Business Day In-Home Service - co to dokladnie oznacza ??
waimea80 Napisano 24 Maja 2007 Zgłoś Napisano 24 Maja 2007 Maja gwarancje i serwis w Warszawie. Ja w sprawie mojego dzwonilam jedynie po porade, ale wszystko poszlo sprawnie. Podajesz numer "service tag" i juz wiedza o jaki komp. chodzi. W moim przypadku obsluga byla super. Kupowalam inspiron'a poprzez strone Dell'a. Pozdr.
darop Napisano 24 Maja 2007 Zgłoś Napisano 24 Maja 2007 no proszę, dobra wiadomość, jak rozmawiałem w tamtym roku z konsultantem to nie wiedział, może coś się zmieniło w związku z fabryką della, którą maja budować pod Łodzią
Wojtek-J Napisano 24 Maja 2007 Zgłoś Napisano 24 Maja 2007 Maja gwarancje i serwis w Warszawie. Ja w sprawie mojego dzwonilam jedynie po porade, ale wszystko poszlo sprawnie. Podajesz numer "service tag" i juz wiedza o jaki komp. chodzi. W moim przypadku obsluga byla super. Kupowalam inspiron'a poprzez strone Dell'a. Pozdr. Tez kupowalem Inspirona przez strone Dell'a. Dzwonilem w sprawie gwarancji do Dell Polska i do ich dzialu serwisowego - dowiedzialem sie, ze amerykanska gwarancja nie dziala tutaj. Moze w przypadku porady wszystko jest w porzadku, natomiast sytuacja zmienia sie gdy chcesz cos naprawic, amerykanska gwarancja w Polsce nie obowiazuje (chyba, ze wykupi sie miedzynarodowa) ... -- Pozdrawiam. Wojtek
paulos23 Napisano 25 Maja 2007 Zgłoś Napisano 25 Maja 2007 Ja kupowałem Inspirona poprzez stronę Della i powiedziano mi, że międzynarodowa jest gwarancja przy wyborze >3 lat okresu gwarancji.
t0d Napisano 26 Maja 2007 Zgłoś Napisano 26 Maja 2007 no proszę, dobra wiadomość, jak rozmawiałem w tamtym roku z konsultantem to nie wiedział, może coś się zmieniło w związku z fabryką della, którą maja budować pod Łodzią nie "pod" a "w" Łodzi - Olechów to jedna z dzielnic mojego miasta (mieli do wyboru kilka działek pod Łodzią, ale jak jechali m.in. przez moje osiedle, Widzew Wschód oraz mieszkalną część Olechowa - doszli do wniosku że tutaj na pewno znajdą pracowników, którzy nie będą mieć problemów z dojazdem.) i nie "mają budować" a "budują"
darop Napisano 27 Maja 2007 Zgłoś Napisano 27 Maja 2007 no cóż miałem trochę nieaktualne info, bo też dawno nic nie słyszałem o tej inwestycji, ale teraz wiem np. że pod koniec tego roku fabryka ma ruszyć co pewnie będzie miało znaczący wpływ na ceny lapków w Polsce, mam przynajmniej taką nadzieję
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.