eqzpert Posted May 23, 2007 Report Share Posted May 23, 2007 czy laptopy kupowane na stronie della mają międzynarodową gwarancję ???? 2Yr In-Home Service, Parts + Labor - Next Business Day In-Home Service - co to dokladnie oznacza ?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
waimea80 Posted May 24, 2007 Report Share Posted May 24, 2007 Maja gwarancje i serwis w Warszawie. Ja w sprawie mojego dzwonilam jedynie po porade, ale wszystko poszlo sprawnie. Podajesz numer "service tag" i juz wiedza o jaki komp. chodzi. W moim przypadku obsluga byla super. Kupowalam inspiron'a poprzez strone Dell'a. Pozdr. Link to comment Share on other sites More sharing options...
darop Posted May 24, 2007 Report Share Posted May 24, 2007 no proszę, dobra wiadomość, jak rozmawiałem w tamtym roku z konsultantem to nie wiedział, może coś się zmieniło w związku z fabryką della, którą maja budować pod Łodzią Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wojtek-J Posted May 24, 2007 Report Share Posted May 24, 2007 Maja gwarancje i serwis w Warszawie. Ja w sprawie mojego dzwonilam jedynie po porade, ale wszystko poszlo sprawnie. Podajesz numer "service tag" i juz wiedza o jaki komp. chodzi. W moim przypadku obsluga byla super. Kupowalam inspiron'a poprzez strone Dell'a. Pozdr. Tez kupowalem Inspirona przez strone Dell'a. Dzwonilem w sprawie gwarancji do Dell Polska i do ich dzialu serwisowego - dowiedzialem sie, ze amerykanska gwarancja nie dziala tutaj. Moze w przypadku porady wszystko jest w porzadku, natomiast sytuacja zmienia sie gdy chcesz cos naprawic, amerykanska gwarancja w Polsce nie obowiazuje (chyba, ze wykupi sie miedzynarodowa) ... -- Pozdrawiam. Wojtek Link to comment Share on other sites More sharing options...
paulos23 Posted May 25, 2007 Report Share Posted May 25, 2007 Ja kupowałem Inspirona poprzez stronę Della i powiedziano mi, że międzynarodowa jest gwarancja przy wyborze >3 lat okresu gwarancji. Link to comment Share on other sites More sharing options...
t0d Posted May 26, 2007 Report Share Posted May 26, 2007 no proszę, dobra wiadomość, jak rozmawiałem w tamtym roku z konsultantem to nie wiedział, może coś się zmieniło w związku z fabryką della, którą maja budować pod Łodzią nie "pod" a "w" Łodzi - Olechów to jedna z dzielnic mojego miasta (mieli do wyboru kilka działek pod Łodzią, ale jak jechali m.in. przez moje osiedle, Widzew Wschód oraz mieszkalną część Olechowa - doszli do wniosku że tutaj na pewno znajdą pracowników, którzy nie będą mieć problemów z dojazdem.) i nie "mają budować" a "budują" Link to comment Share on other sites More sharing options...
darop Posted May 27, 2007 Report Share Posted May 27, 2007 no cóż miałem trochę nieaktualne info, bo też dawno nic nie słyszałem o tej inwestycji, ale teraz wiem np. że pod koniec tego roku fabryka ma ruszyć co pewnie będzie miało znaczący wpływ na ceny lapków w Polsce, mam przynajmniej taką nadzieję Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.