Konrad000 Napisano 8 Czerwca 2007 Zgłoś Napisano 8 Czerwca 2007 Ja lęce z W-wy do NY prze Frankfurt 24 czerwca.. mamy chba 45 min na przesiadke.
sims Napisano 16 Czerwca 2007 Zgłoś Napisano 16 Czerwca 2007 Jeżeli samolot się nie spóźni a ty nie pomylisz gejta to nie ma możliwości żebyś nie zdąrzyła, gdyby jednak samolot został opóźniony to nie łudź się,że ten następny będzie czekał aż ty wsiądziesz na pokład.
Nef Napisano 17 Czerwca 2007 Zgłoś Napisano 17 Czerwca 2007 Ja lece 30 czerwca z wawy do orlando przez frankfurt i waszyngton lufthansa. We frankcurcie mam 01:10 na przesiadke. Natomiast w drodze powrotnej lece przez waszyngton i monachium, gdzie w monachium mam 40 minut na przesiadke z tymze 10 minut na odprawe, a przeciez zanim wysiade itd to troche minie, wiec pewnie bez odprawy beda zgarniac na lot do wawy. W kazdym badz razie mi mowili w biurze ze nie mam sie co martwic nawet jak samolot jest opozniony i nie dolecial na czas z pasazerami ktorzy leca dalej albo dopiero co wyladowali a musza jeszcze sie przedostac do gate'ow to samolot i tak czeka.. zobaczy sie na miejscu jak bedzie
czeklin Napisano 21 Czerwca 2007 Zgłoś Napisano 21 Czerwca 2007 a teraz z innej beczki, co robic jak sie jest we frankfurcie o 22 a nastepny lot jest o 6 rano. Wogole jak to jest, mozna sobie na legalu wyjsc na miasto np, bo nigdy takiej sytuacji nie mialem jeszcze
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.