smog87 Napisano 29 Maja 2007 Zgłoś Udostępnij Napisano 29 Maja 2007 WITAM ILE TRZEBA CZEKAĆ NA EGZAMIN PRAKTYCZNY NA PRAWKO W STANACH?? NA CZYM POLEGA EGZAMIN PRAKTYCZNY?? ILE TRWA ?? TRUDNY JEST?? JAK SIĘ NIE ZDA PRAKTYKI TO ILE TRZEBA CZEKAĆ NA NASTĘPNĄ ?? POZDRAWIAM Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jok Napisano 29 Maja 2007 Zgłoś Udostępnij Napisano 29 Maja 2007 było już o tym naprawdę baaardzo dużo postów... użyj SZUKAJ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
smog87 Napisano 29 Maja 2007 Autor Zgłoś Udostępnij Napisano 29 Maja 2007 ALE O EGZAMINIE PRAKTYCZNY NIC NIE BYŁO Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jok Napisano 29 Maja 2007 Zgłoś Udostępnij Napisano 29 Maja 2007 http://www.usa.info.pl/board/index.php?sho...d37eb8bd7f1ed8b - czwarty post od góry http://www.usa.info.pl/board/index.php?sho...d37eb8bd7f1ed8b - piąty post od góry zajęło mi to 2 minuty, więc też byś znalazł a tak na marginesie możesz nie pisać dużymi literami? w powszechnie przyjętych standardach oznaczają one krzyk, a chyba na nikogo nie chcesz nakrzyczeć :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kubakj Napisano 29 Maja 2007 Zgłoś Udostępnij Napisano 29 Maja 2007 NYS czas oczekiwania na egzamin okolo 3 miesiace, oczywiscie najpierw trzeba zdobyc learner permit i skonczyc 5h classes. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
smog87 Napisano 31 Maja 2007 Autor Zgłoś Udostępnij Napisano 31 Maja 2007 Ja chce jechac za rok na Camp america i nie mogę tyle oczekiwac na egzamin :/ Nie da się krócej czekać ???? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rubicon Napisano 31 Maja 2007 Zgłoś Udostępnij Napisano 31 Maja 2007 W Kalifornii egzamin mozesz zdawac w ciagu kilku dni od zlozenia papierow...mozesz nawet zdawac teorie i praktyke tego samego dnia. Tak wiec jak widac wszystko zalezy od stanu a nawet miasta do ktorego trafisz...generalnie im mniejsze miasto tym krocej sie czeka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kubakj Napisano 1 Czerwca 2007 Zgłoś Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2007 Ja chce jechac za rok na Camp america i nie mogę tyle oczekiwac na egzamin :/ Nie da się krócej czekać ???? W stanie New York nie da sie, bo duzo jest chetnych. Mozesz zapisac sie na test praktyczny jesli masz learner permit oraz certyfikat ukonczenia 5h kursu teoretycznego, bo twoj nr LP oraz certyfikatu potrzebny jest do zapisania sie na test praktyczny. A terminy to najpredziej 2 miesiace w najgorszych dziurach do zdawania (czytaj: uwalaja czesto). I za 1 razem ciezko zdac, a na ponowny tez czekasz 2-3 miesiace. W NY dlugo sie zdaje prawko. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RosiNYC Napisano 3 Czerwca 2007 Zgłoś Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2007 1. trzeba zrobic permit -> 6pkt ID wymagane; wiza wazna ponizej 6m-cy = zapomnij o prawku; egzamin platny $52.50-85.00 jezeli zdany. 2. trzeba zrobic 5hr class -> trzeba miec permit, koszt ~$40 3. trzeba umowic egzamin -> permit+5hr class cert; czas oczekiwania: wzaleznosci od lokacji od 3 do 6 tygodni. 4. egzamin -> max 15 minut. w skali trudnosci od 1 do 10. 3 jest amerykanski, 10 polski. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
smog87 Napisano 3 Czerwca 2007 Autor Zgłoś Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2007 czyli wyjeżdżąją c na Camp America na jakieś 4 miechy mogę zapomnieć o zdaniu prawka w stanach ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.