Skocz do zawartości

Wyjazd z babcią

Magdalena22

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Witam . Jestem studentką i wybieram sie z babcią do Californi bo ona chce odwiedzia swojego syna , który jest tam na sta3e i ma amerykanskie obywatelstwo. Jakie mam szanse ?e dostane wize (znam dobrze angielski a babcia ma 78 lat). >>??? please o odpowied1 :roll:

Napisano
Witam. Jestem studentką i wybieram sie z babcią do Californii' date=' bo ona chce odwiedzia swojego syna, który jest tam na sta3e i ma amerykanskie obywatelstwo. Jakie mam szanse, ?e dostane wize (znam dobrze angielski, a babcia ma 78 lat). ? Please o odpowied1 :roll:

Witaj!

Nie ma znaczenia to, ze znasz dobrze angielski, ani to, ze babcia ma 78 lat, ani to, ze mialabys tam wlasnie z Nia jechac. Nie ma nawet znaczenia fakt, iz Jej syn jest obywatelem amerykanskim - moze co najwyzej macie zaproszenie od Niego... :shock:

Twoim plusem jest jednak to, ze jestes studentka, ze - jak rozumiem - babcia finansuje wyjazd :( , ze byc moze to nie jest Jej pierwszy wyjazd do syna... :)

Nie jest wlasciwym pytanie o szanse - ale sadze, ze bedzie dobrze w Twoim wypadku. 8) Tym bardziej, ze ewidentnie niczego nie kombinujesz.

Pochwal sie zatem po wizycie!

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...