palkow Posted May 31, 2007 Report Share Posted May 31, 2007 ja lece lufthansa podbno najlepsza chociaz mi nie za bardzo mi sie podobaja te helgi czyli stuardessy moze napiszecie o innych liniach np brutish united airliness itp wady i zalety no i ceny biletow Link to comment Share on other sites More sharing options...
mos Posted June 1, 2007 Report Share Posted June 1, 2007 LOT - lipne i drogie ale szybko bo bez przesiadki Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pawel_Bielsko Posted June 1, 2007 Report Share Posted June 1, 2007 Ja podwojnie KLM. Linie nie najdrozsze, bardzo dobre, dobrze zorganizowane lotnisko przesiadkowe, lepsza obsluga, lepsza rozrywka na pokladzie. Nie wiem, co jest zlego w przesiadkach. Jezeli lot jest dlugi, fajnie na chwile wyjsc, zobaczyc nowe miejsca(lotnisko niby jak lotnisko, lecz lepiej widziec wiecej niz niej). A leciec Lotem w sezonie to glupota. Poza sezonem ceny maja nizsze niz konkurencji, jesli chodzi o USA. Jednak LOtem doleci sie tylko do EWR, JFK i ORD. Jezeli ktos chce poleciec juz do Las Vegas, San Francisco, Los Angeles, czy nawet Waszyngtonu, Detroit, Miami, Filadelfii to Lot mu juz nie pomoze... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hania Posted June 1, 2007 Report Share Posted June 1, 2007 Ja lecialam do USA 2 razy Lufthansa i raz American Airlines. Majac porownanie, zdecydowanie bardziej polecam AA, duuuuzo milsza obsluga, dobre jedzenie, lepszy samolot, a bilety tansze niz w Lufthansie (przynajmniej ja tak trafilam w zeszlym roku). Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest jaolas Posted June 1, 2007 Report Share Posted June 1, 2007 Air France - bilet do Waszyngtonu był najtańszy, a i o rozsądnej godzinie jest lądowanie w USA-12:35 Poprzedni lot z nimi wspominam całkiem miło-czysty samolot, uśmiechnięta obsługa - to, że zrobili mnie w konia, już zapomniałam. Nie mam w zwyczaju chować długo urazy Link to comment Share on other sites More sharing options...
CisseK Posted June 1, 2007 Report Share Posted June 1, 2007 witam !!! leciałem british'ka i jeszcze dwiema innymi (lufthans'a i KLM)... i powiem tak... british'ka naj naj... pod względem jedzenia, obsługi, komfortu i ceny... polecam... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nef Posted June 1, 2007 Report Share Posted June 1, 2007 Ja United Airlines i Lufthansa. A gdzie jedzenie lepsze? Link to comment Share on other sites More sharing options...
GosiaK Posted June 1, 2007 Report Share Posted June 1, 2007 Hej!! ja lece do Seattle z Berlina w obie strony DELTĄ.Nie wiem co mam o nich myśleć,gdyż lece pierwszy raz.Pozdrawiam i życze szybkiej i miłej podróży. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Catalina Posted June 2, 2007 Report Share Posted June 2, 2007 A leciał ktoś może US AIRWAYS? Ja wcześniej leciałam Alitalią, Lufthansą i Lotem i zdecydowanie najlepiej wspominam Lufthansę, zwłaszcza, że raz leciałam Business Class, bo im miejsc zabrakło w ekonomicznej Jakby mnie tylko było stać, to bym tylko Business latała Alitalia jest beznadziejna - nic dziwnego, że prawie zbankrutowali. Moim znajomym bagaże pogubili, a mi walizkę zniszczyli. A obsługa (w 90% męska choć zniewieściała) niemiła i mało pomocna. Lot jest o tyle fajny, że po polsku mówią - kapitan i stewardesy. Nie to, że z angielskim u mnie kiepsko, ale jakoś tak patriotycznie miło Link to comment Share on other sites More sharing options...
Angela ;* Posted June 2, 2007 Report Share Posted June 2, 2007 Ja zawsze jak lecę to lecę Lotem, co prawda jest drogo ( chociaz ostatnio mieli promocje i bilwet tam i spowrotem do końca maja był za 1600 coś złotych) ale jest bardzp fajnie leci się bez przesiadki zawsze puszczą jakieś fajne filmy i jest w miare dobre jedzenie Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.