lipski Napisano 1 Czerwca 2007 Zgłoś Napisano 1 Czerwca 2007 proponuje by wszyscy ktorzy udzielaja sie na tym forum i bedacy juz w docelowym miejscu w USA przeslali jakies pozdrowienia. moze byc fajna zabawa ja pozdrawiam z Las Vegas
Hania Napisano 2 Czerwca 2007 Zgłoś Napisano 2 Czerwca 2007 Ahhh jakbym chciala tez przeslac pozdrowienia z USA :roll: ... Niestety w te wakacje moge jedynie pozdrowic szczesliwych WATowcow z Polski...
lipski Napisano 2 Czerwca 2007 Autor Zgłoś Napisano 2 Czerwca 2007 Ahhh jakbym chciala tez przeslac pozdrowienia z USA ... Niestety w te wakacje moge jedynie pozdrowic szczesliwych WATowcow z Polski... i tez dobrze... jedziemy dalej
kalami Napisano 3 Czerwca 2007 Zgłoś Napisano 3 Czerwca 2007 Pozdrowienia z Ocean City Maryland!! Przyjedzie ktos jeszcze z Polski, bo cos malo nas?? A dla tych co nadjada juz niebawem: wezcie cieple ciuchy! Wiatr hula i wieczory zimne. Przynajmniej narazie. Czekamy:)
Jarek1122 Napisano 3 Czerwca 2007 Zgłoś Napisano 3 Czerwca 2007 Ja również moge pozdrowić z PL bo nie wybieram sie w tym roku na w&t,poprostu juz mi sie nie chce jeździć i tyrać. Trzymajcie sie i nie dajcie sie tam. PS. przy okazji mam lipski do ciebie pytanko... czy stoją jeszcze domki na Paradise Bay Club ? Gdzieś czytałem że w tym roku mieli je wyburzyć... :roll:
KinY0 Napisano 3 Czerwca 2007 Zgłoś Napisano 3 Czerwca 2007 Ja przyjezdzam pojutrze razem z 4 znajomych do OC Pozdro
izabela-karabela Napisano 3 Czerwca 2007 Zgłoś Napisano 3 Czerwca 2007 HANIA jestem z Toba... niestety ja tez w tym roku nie pojechalam choc bardzo chcialam.... dlatego pozdrawiam wszystkich WATowiczow, BAWCIE SIE DOBRZE I DUZO ZWIEDZAJCIE, NIE PRZEPRACUJCIE SIE ZA NADTO :( :D buziaki :*
Marcin20 Napisano 3 Czerwca 2007 Zgłoś Napisano 3 Czerwca 2007 Choc nie na WATcie jestem, lecz takze dolaczam sie do pozdrowien dla "weteranow" wyjazdow do US (np. Hania ) jak i rowniez pierwszorocznych uczestnikow :spoko: Pzdr z DC !!
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.