Skocz do zawartości

WAT-owcy pozdrawiajmy

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

proponuje by wszyscy ktorzy udzielaja sie na tym forum i bedacy juz w docelowym miejscu w USA przeslali jakies pozdrowienia. moze byc fajna zabawa

ja pozdrawiam z Las Vegas

• Odpowiedzi 34
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź
Napisano

Ahhh jakbym chciala tez przeslac pozdrowienia z USA :roll: ... Niestety w te wakacje moge jedynie pozdrowic szczesliwych WATowcow z Polski...

Napisano
Ahhh jakbym chciala tez przeslac pozdrowienia z USA  ... Niestety w te wakacje moge jedynie pozdrowic szczesliwych WATowcow z Polski...

i tez dobrze...:(

jedziemy dalej

Napisano

Pozdrowienia z Ocean City Maryland!!:( Przyjedzie ktos jeszcze z Polski, bo cos malo nas?? A dla tych co nadjada juz niebawem: wezcie cieple ciuchy! Wiatr hula i wieczory zimne. Przynajmniej narazie. Czekamy:)

Napisano

Ja również moge pozdrowić z PL bo nie wybieram sie w tym roku na w&t,poprostu juz mi sie nie chce jeździć i tyrać. :(

Trzymajcie sie i nie dajcie sie tam. :(

PS. przy okazji mam lipski do ciebie pytanko... czy stoją jeszcze domki na Paradise Bay Club ?

Gdzieś czytałem że w tym roku mieli je wyburzyć... :roll:

Napisano

HANIA jestem z Toba... niestety ja tez w tym roku nie pojechalam choc bardzo chcialam.... dlatego pozdrawiam wszystkich WATowiczow, BAWCIE SIE DOBRZE I DUZO ZWIEDZAJCIE, NIE PRZEPRACUJCIE SIE ZA NADTO :( :( :D :D buziaki :*

Napisano

Choc nie na WATcie jestem, lecz takze dolaczam sie do pozdrowien dla "weteranow" wyjazdow do US (np. Hania :( ) jak i rowniez pierwszorocznych uczestnikow :( :spoko:

Pzdr z DC !!

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...