lipski Posted June 1, 2007 Report Share Posted June 1, 2007 proponuje by wszyscy ktorzy udzielaja sie na tym forum i bedacy juz w docelowym miejscu w USA przeslali jakies pozdrowienia. moze byc fajna zabawa ja pozdrawiam z Las Vegas Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wojtek-J Posted June 2, 2007 Report Share Posted June 2, 2007 Fantastyczny pomysl Link to comment Share on other sites More sharing options...
seguar Posted June 2, 2007 Report Share Posted June 2, 2007 Pozdrawiam z Reedsburga, WI Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hania Posted June 2, 2007 Report Share Posted June 2, 2007 Ahhh jakbym chciala tez przeslac pozdrowienia z USA :roll: ... Niestety w te wakacje moge jedynie pozdrowic szczesliwych WATowcow z Polski... Link to comment Share on other sites More sharing options...
lipski Posted June 2, 2007 Author Report Share Posted June 2, 2007 Ahhh jakbym chciala tez przeslac pozdrowienia z USA ... Niestety w te wakacje moge jedynie pozdrowic szczesliwych WATowcow z Polski... i tez dobrze... jedziemy dalej Link to comment Share on other sites More sharing options...
kalami Posted June 3, 2007 Report Share Posted June 3, 2007 Pozdrowienia z Ocean City Maryland!! Przyjedzie ktos jeszcze z Polski, bo cos malo nas?? A dla tych co nadjada juz niebawem: wezcie cieple ciuchy! Wiatr hula i wieczory zimne. Przynajmniej narazie. Czekamy:) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jarek1122 Posted June 3, 2007 Report Share Posted June 3, 2007 Ja również moge pozdrowić z PL bo nie wybieram sie w tym roku na w&t,poprostu juz mi sie nie chce jeździć i tyrać. Trzymajcie sie i nie dajcie sie tam. PS. przy okazji mam lipski do ciebie pytanko... czy stoją jeszcze domki na Paradise Bay Club ? Gdzieś czytałem że w tym roku mieli je wyburzyć... :roll: Link to comment Share on other sites More sharing options...
KinY0 Posted June 3, 2007 Report Share Posted June 3, 2007 Ja przyjezdzam pojutrze razem z 4 znajomych do OC Pozdro Link to comment Share on other sites More sharing options...
izabela-karabela Posted June 3, 2007 Report Share Posted June 3, 2007 HANIA jestem z Toba... niestety ja tez w tym roku nie pojechalam choc bardzo chcialam.... dlatego pozdrawiam wszystkich WATowiczow, BAWCIE SIE DOBRZE I DUZO ZWIEDZAJCIE, NIE PRZEPRACUJCIE SIE ZA NADTO :( :D buziaki :* Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marcin20 Posted June 3, 2007 Report Share Posted June 3, 2007 Choc nie na WATcie jestem, lecz takze dolaczam sie do pozdrowien dla "weteranow" wyjazdow do US (np. Hania ) jak i rowniez pierwszorocznych uczestnikow :spoko: Pzdr z DC !! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.