martinsen Napisano 9 Czerwca 2007 Zgłoś Napisano 9 Czerwca 2007 pozdrowienia z Ocean City raz jeszcze ......no jakos tych Polakow jak na lekarstwo ehhh jak zaczne pracowac na dwie fajery to chyba nie uslysze ojczystego przez dluzszy czas heh:P
CisseK Napisano 9 Czerwca 2007 Zgłoś Napisano 9 Czerwca 2007 pozdrowienia z USa'sasa... a dokladnie z Reno... wszystkim WAT'owiczom... powodzenia...
Mingan Napisano 9 Czerwca 2007 Zgłoś Napisano 9 Czerwca 2007 potrafisz Szymon napisać coś bez używania "..." ?
Cassie82 Napisano 10 Czerwca 2007 Zgłoś Napisano 10 Czerwca 2007 Pozdrowienia z Hawajów - Maui - Kihei :-)
Gość Napisano 10 Czerwca 2007 Zgłoś Napisano 10 Czerwca 2007 Pozdrawiam moje kochane Reno i wszystkich przebywających na w&t w Reno, niestety ja w tym roku nie jadę, bo do trzech razy sztuka:(
fifi Napisano 10 Czerwca 2007 Zgłoś Napisano 10 Czerwca 2007 To ja pozdrawiam z Reno Ale jak na razie nie masz czego żałować ola:) bo kicha jest Mam nadzieje, ze bedzie lepiej
Jarek1122 Napisano 10 Czerwca 2007 Zgłoś Napisano 10 Czerwca 2007 potrafisz Szymon napisać coś bez używania "..." ? No prosze w końcu Szymon poleciał do Reno. A jak widzieliśmy się ostatnio w Warszawie to chciał lecieć do Vegas, no proszzz jaka zmiana. Mingan widze że mamy wspólnych znajomych.Poznaje na fotkach kilka osób z Vegas- Gosia, Tomek.
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.