Skocz do zawartości

WAT-owcy pozdrawiajmy

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
znasz może mnie ?(:

Szczerze powiem że nie mielismy okazji poznac sie , choć to dziwne, bo na fotkach znam kilka osob ( całą trójke). Czesto byli oni u nas, a Gosia to prawie codziennie... :P

Jeszcze napisz że mieszkałeś na Paradise Bay Club... :roll: :):D

• Odpowiedzi 34
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź
Napisano

mieszkałem na Koval street zaraz koło parkingu MGM GRAND , koło 50 metrów do przystanka autobusowego, na Paradise kilka razy bywałem bo dość blisko było

Napisano

pozdrawiam z mazowsza :) po jednycm campie i dwóch W$T, postanowilem spróbowac szczescia w Anglii, niemniej ostatniego słowa w kwestii W&T nie powiedziałem... bronie się dopiero za rok :P

pozdro! trzymcie sie!!!

Napisano

powiedzcie mi chlopaki gdzie to Paradise Bay Club bo jestem tu drugi tydzien i i jeszcze nie widzialem takiego streeta. Kovala owszem. Swoja droga kto nauczyl meksykanczykow w Primm przeklinac po polsku? :):D:D co chwila ktorys zna polskie slowa,oczywiscie te ciekawsze;) ale chociaz posmiac sie mozna...

Napisano

Jest taki kolo nie pamiętam imienia ale pracował jako Porter w Primmie ciągle na przerwy chodził do EDRu i jak chodzi o woła na głos k$#%wa ! i inne tego typu zawsze z niego była maksymalna polewka , jego zasób angielskich słów ogranicza się do "Break"

Napisano

mieszkanka Koval street widze,sa blisko MGM. wydaje m isie ze widzialem tam flage polska w oknie. ja pracuje w Whiskey Pete's w Enginnering,ktos nauczyl takiego Davida-meksykana kolo 30tki "podstawowe slowa" i do mojego szefostwa mowi: "mowcie do niego ci*ka" a ja mowie do nich: "a na niego ku$as". oni nie czaja bazy a ja mam zieje z tego. Portirea tego jeszcze nie widzialem.Aha jedna laska z moldawii mowi ze rok temu e EDR bylo slychac tylko "ku8wa".heh podobno was tu byla masa,teraz tylko garstka

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...