Majtas Posted June 2, 2007 Report Share Posted June 2, 2007 Czy ktos tam byl? Jakie wrazenia? Czy to dobre miejsce na WaT? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mingan Posted June 3, 2007 Report Share Posted June 3, 2007 nie byłem tam na wat ale mogę powiedzieć ,że napewno jest to [beeep] miejsce by spędzić wakacje bo jest tam mnóstwo turystów i miejsce tętni życiem w wakcje 24h/dobę , w galeri ze zdjęciami w linku ponizej mam zdjecia z santy barbary , osobiście jak jechałbym na wat na kontynent w tym roku to wybrałbym właśnie to miejsce. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Majtas Posted June 3, 2007 Author Report Share Posted June 3, 2007 Mingan dzieki za odpowiedz. No wlasnie mam duzy dylemat. Jade z dziewczyna na Wat bez zalatwionej pracy i mam totalny metlik w glowie gdzie sie wybrac... Bylismy ostatnim razem na wschodzie wiec tym razem bedzie to zachod. Lecimy do Los Angeles a dalej to juz nie mam pojecia... W sumie w gre wchodza San Francisco (ale to chyba za duze miasto jak dla mnie, do tego chyba nie najlepsza pogoda), Santa Cruz (tutaj z kolei chyba bedzie duzo WaTowcow wiec z praca moze byc trudniej), Santa Barbara(?), ewentualnie jakies obrzeza LA (Santa Monica itp, ale juz tutaj w ogole nie mam pojecia jak tam moze byc) I co tu robic? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hania Posted June 3, 2007 Report Share Posted June 3, 2007 Jesli chcesz pracowac gdzies w okolicach LA to polecam San Diego-ale moge polecic tylko pod wzgledem walorow przyrodniczo-widokowo-miastowych itp., bo nie wiem jak wyglada tam sprawa z praca. Ale miasto i okolice cudne ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mingan Posted June 3, 2007 Report Share Posted June 3, 2007 Mingan dzieki za odpowiedz.No wlasnie mam duzy dylemat. Jade z dziewczyna na Wat bez zalatwionej pracy i mam totalny metlik w glowie gdzie sie wybrac... Bylismy ostatnim razem na wschodzie wiec tym razem bedzie to zachod. Lecimy do Los Angeles a dalej to juz nie mam pojecia... W sumie w gre wchodza San Francisco (ale to chyba za duze miasto jak dla mnie, do tego chyba nie najlepsza pogoda), Santa Cruz (tutaj z kolei chyba bedzie duzo WaTowcow wiec z praca moze byc trudniej), Santa Barbara(?), ewentualnie jakies obrzeza LA (Santa Monica itp, ale juz tutaj w ogole nie mam pojecia jak tam moze byc) I co tu robic? Na zachodnim wybrzeżu już z samej zasady jest mało watowców jak na moje oko ponad 70% watowców leci na wschodnie , ja polecam miejscowości santa cruze, santa barbara i inne między San Francisco a LA bo dużo turystów=dużo pracy, dużych miast bym unikał. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Majtas Posted June 3, 2007 Author Report Share Posted June 3, 2007 A czy ty sie czasem teraz na Hawaje nie wybierasz? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.