bejco3 Posted June 5, 2007 Report Share Posted June 5, 2007 Witam moja znajoma szuka jakiegos kursu masazu w NY obecnie opiekuje sie starsza kobieta i zarabiala by duzo wiecej jesli by miala taka umiejetnosc moze ktos zna jakas szkole jakis adres ona nie chce (tzn nie ma kasy) isc do college dzieki za pomoc Link to comment Share on other sites More sharing options...
cavscout Posted June 5, 2007 Report Share Posted June 5, 2007 Witam moja znajoma szuka jakiegos kursu masazu w NY obecnie opiekuje sie starsza kobieta i zarabiala by duzo wiecej jesli by miala taka umiejetnosc moze ktos zna jakas szkole jakis adres ona nie chce (tzn nie ma kasy) isc do college dzieki za pomoc www.google.com Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rubicon Posted June 5, 2007 Report Share Posted June 5, 2007 Nawet jak zdecyduje tylko na kurs masazu to i tak jest on dosc drogi. W mojej okolicy ceny pozadnych kursow zaczynaja sie od $7000. Niestety doby kurs ktory przygotuje studentow do certyfikatu stanowego sporo kosztuje. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.