dafidov Posted June 5, 2007 Report Share Posted June 5, 2007 W tym roku bede w West Allis QG Czy ktoś pracował w ogrodnictwie w QG? na czym polegała praca? Co należało do obowiązków? proszę o informację dzięki 8) Link to comment Share on other sites More sharing options...
karus Posted June 6, 2007 Report Share Posted June 6, 2007 masz fuksa... bedziesz miał spoko prace za takie same pieniądze jak ci co zapierdzielają w srodku w drukarnii, nie pracowąłem w quadzi e wogrodnictwie ale widziąłęm co robią, koszenie trawy (jest jej sporo), grabienie lisci. posypywanie kory po drzewka, pewnei jakaś konserwacja sprzętu, czesto widziałem jezdzili takimi małymi Quadami/traktorkami, nie bedziesz pracował jak normalni pracownicy po 12h tylko po 8 ale za to 5 dni w tyg, moim zdaniem lepiej Link to comment Share on other sites More sharing options...
dafidov Posted June 7, 2007 Author Report Share Posted June 7, 2007 ok czyli praca na świeżym powietrzu bez zbednych obciązeń a może jakieś dodatkowe info? czy można wziąść nadgodziny na hali?? pozdro a kto bedzie tym roku w West Allis? Link to comment Share on other sites More sharing options...
karus Posted June 7, 2007 Report Share Posted June 7, 2007 nie widziałem zeby pracowali na hali, raczej nie mogą brac nadgodzin Link to comment Share on other sites More sharing options...
dafidov Posted June 7, 2007 Author Report Share Posted June 7, 2007 cięzko tam z nadgodzinami to zle, bedzie trzeba szukać jeszcze czegoś na miejscu dzięki za info Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.