qurt Posted June 6, 2007 Report Share Posted June 6, 2007 jade w wakacje do UK z agencji wiec wszystko zalatwione ;] ale pracowac bede tylko 40 h tyg, i to mnei martwi bo jestem bardzo pracowity i chcialbym wiecej ;] , czy latwo znalesc cos na pol etatu? i gdzie najlepiej szukac?net, gazety, agencje? aa czy jak wezme laptopa to nei bede mial problemow, chodzi mi o legalnosc danych ktore na nim mam ;D a moze orientujecie sie ile kosztowaloby pojechanie do uk samochodem, bo ceny autobusow znam :] Link to comment Share on other sites More sharing options...
space Posted June 14, 2007 Report Share Posted June 14, 2007 To popracuj jako ochroniarz, bedziesz trzepal 60+ godzin W zawartosc twojego laptopa nikt nie bedzie zagladal nigdzie. Na lotnisku tylko go przeswietla by sprawdzic, czy nie chcesz ich wysadzic w powietrze. Mozna znalesc cos na pol etatu - np tylko na weekendy. Najlepiej na stronie job center. Link to comment Share on other sites More sharing options...
GAZDA Posted June 17, 2007 Report Share Posted June 17, 2007 co do kosztów przejazdu samochodem to oczywiście zależy jaki m,asz samochód... diesel w uk jest dużo droższy od benzyny, gaz kosztuje prawie tyle co u nas, jeśli jeździsz dużo to auto na gaz będzie najtańszym sposobem... Link to comment Share on other sites More sharing options...
radnor Posted July 9, 2007 Report Share Posted July 9, 2007 Mala korekta - litr ON kosztuje tylko kilka pensow wiecej niz benzyny, co przy spalaniu diesla i tak daje spore oszczednosci. Link to comment Share on other sites More sharing options...
GAZDA Posted July 29, 2007 Report Share Posted July 29, 2007 kiedy pisałem ostatniego posta różnica była jeszcze 10p, teraz faktycznie widziałem w morrisonie cena taka sama. ale i tak sie mi nie opłaca, bo kiedy mam jeździć dieslem co pali 8l/100 to wole auto co pali 15l/100 gazu i mi taniej wychodzi. poza tym auta na gaz nie płacą cc w londynie, a kopciuchem trza płacić 8 funtów na dzień... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.