Nef Posted June 7, 2007 Report Share Posted June 7, 2007 Kupował z was ktos kiedys plazme w stanach? Jesli tak to jak sie maja ogolnie ceny tam do tych w polsce, gdzie najlepiej kupic, jak z przeslaniem tego do polski, z ubezpieczeniem? Jednym slowem.. warto? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Angela ;* Posted June 7, 2007 Report Share Posted June 7, 2007 Hmm..ceny nie są aż takie straszne i w sumie to się opłaca ceny są w miare i napewno jest taniej niż w Polsce co do przesłania to nie radze bo oni rzucają tym wszystkim babcia mi kiedyś wysyłała discmena i jak mi go przywieźli to mial połamane słuchawki (a był w pudełku orginalnym) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nef Posted June 7, 2007 Author Report Share Posted June 7, 2007 Myslalam raczej o przeslaniu i ubezpieczeniu, ale wtedy nie wiem czy cenowo nie wyszloby to samo co w Polsce gdybym kupila. Jakby ktos mial doswiadczenia jesli o to chodzi, bede wdzieczna za wszelkie informacje. Bo sama wiezc plazmy 42 cali to sobie nie wyobrazam Link to comment Share on other sites More sharing options...
max321 Posted June 7, 2007 Report Share Posted June 7, 2007 Zastanow sie jaki model chcesz, wpisz go w wyszukiwarce i bedziesz mial ceny. Generalnie prawie wszyscy kupuja na intenecie bo jest najtaniej. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nef Posted June 7, 2007 Author Report Share Posted June 7, 2007 w internecie ok czy to bestbuy'e czy pricegrabbery czy inne cuda, jest spory wybor, ale co dalej? Chodzi mi o wyslanie tego do polski ze stanow i ubezpieczenie, czy cenowo to sa jakies himalaje? Link to comment Share on other sites More sharing options...
max321 Posted June 7, 2007 Report Share Posted June 7, 2007 Nie wiem jak jest z wyslaniem do Polski, najlepiej zapytaj sie w DHL,FedEx czy innym badziewiu. Obawiam sie ze jednak moze ci sie bardziej oplacac kupic w Polsce, zwlaszcza ze czesto jest problem z gwarancja z usa, a wszystkie flat panel tv lubia miec swoje problemy. Poczytaj sobie forum na ten temat. Zastanow sie tez nad lcd. Dobre forum na ten temat: www.avsforum.com Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nef Posted June 7, 2007 Author Report Share Posted June 7, 2007 dobra stronka, dziekuje Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.