Heniu Posted June 8, 2007 Report Share Posted June 8, 2007 Witam wszystkich, byl ktos kiedys kierowca na Campie? Jak wyglada jezdznie samochodem po USA. Rejestrowalem sie 12 maja w CA i jestem kierowca co mnie bardzo cieszy. Lece 22 czerwca na NJY Camps w PA Link to comment Share on other sites More sharing options...
karus Posted June 12, 2007 Report Share Posted June 12, 2007 jużdzi sie bardzo przyjemnie, autostrady itp czyli to czego w polsce nie uswiadczy Link to comment Share on other sites More sharing options...
Heniu Posted June 13, 2007 Author Report Share Posted June 13, 2007 :-) akurat to z autostradami to w zyciu mialem duzo do czynienia wiec z tej strony problemu byc nie powinno, ale ogolnie ciekawia mnie jakies drastyczne roznice w przepisach tu i tam, np. gdzies wyczytalem ze u nich jesli swieci sie czerwone to mozna jechac tak samo jak u nas na zielonej strzalce chyba ze jest dodatkowy znak ktory mowi inaczej.. i ciekawia mnie inne takie rzeczy... Link to comment Share on other sites More sharing options...
max321 Posted June 13, 2007 Report Share Posted June 13, 2007 Ja blem kierowca na dokladnie tym samym campie na ktory ty jedziesz. Bylem w 97 roku. Super robota, jezdzisz po campie, na lotnisko, do innych campow dowozisz rzeczy. Super sprawa. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sigurghan Posted June 20, 2007 Report Share Posted June 20, 2007 a na ktory dokladnie camp jedziesz? ja bede od 25go w kislak adult center. w zeszlym roku wywalili od nas jednego driver'a ale mieli do tego pelne prawo - zlamal 3 przepisy za jednym razm wiozac naszych gosci - takze uwazaj Link to comment Share on other sites More sharing options...
max321 Posted June 20, 2007 Report Share Posted June 20, 2007 Ja bylem w Milford, PA ale jezdzilem do kislak. Dowozilem rzeczy z magazynu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.