Heniu Napisano 8 Czerwca 2007 Zgłoś Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2007 Witam wszystkich, byl ktos kiedys kierowca na Campie? Jak wyglada jezdznie samochodem po USA. Rejestrowalem sie 12 maja w CA i jestem kierowca co mnie bardzo cieszy. Lece 22 czerwca na NJY Camps w PA Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
karus Napisano 12 Czerwca 2007 Zgłoś Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2007 jużdzi sie bardzo przyjemnie, autostrady itp czyli to czego w polsce nie uswiadczy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Heniu Napisano 13 Czerwca 2007 Autor Zgłoś Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2007 :-) akurat to z autostradami to w zyciu mialem duzo do czynienia wiec z tej strony problemu byc nie powinno, ale ogolnie ciekawia mnie jakies drastyczne roznice w przepisach tu i tam, np. gdzies wyczytalem ze u nich jesli swieci sie czerwone to mozna jechac tak samo jak u nas na zielonej strzalce chyba ze jest dodatkowy znak ktory mowi inaczej.. i ciekawia mnie inne takie rzeczy... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
max321 Napisano 13 Czerwca 2007 Zgłoś Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2007 Ja blem kierowca na dokladnie tym samym campie na ktory ty jedziesz. Bylem w 97 roku. Super robota, jezdzisz po campie, na lotnisko, do innych campow dowozisz rzeczy. Super sprawa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sigurghan Napisano 20 Czerwca 2007 Zgłoś Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2007 a na ktory dokladnie camp jedziesz? ja bede od 25go w kislak adult center. w zeszlym roku wywalili od nas jednego driver'a ale mieli do tego pelne prawo - zlamal 3 przepisy za jednym razm wiozac naszych gosci - takze uwazaj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
max321 Napisano 20 Czerwca 2007 Zgłoś Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2007 Ja bylem w Milford, PA ale jezdzilem do kislak. Dowozilem rzeczy z magazynu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.