mikolaj Napisano 21 Stycznia 2005 Zgłoś Napisano 21 Stycznia 2005 hej. ja wybieram sie i wlasnie zadzwonilem umowic sie na spotkanie.czuje sie jak dziewica no bo to moj pierwszy raz .... poradzcie rodacy co tam trzeba gadac bo ja jade nie do roboty tylko zwiedzac i sie bawic................. mikolaj
Chomik Napisano 21 Stycznia 2005 Zgłoś Napisano 21 Stycznia 2005 poradzcie rodacy co tam trzeba gadac bo ja jade nie do roboty tylko zwiedzac i sie bawic.................mikolaj Mow zatem, ze jedziesz tam zwiedzac i bawic sie, to proste... :smt030 Usmiechaj sie, badz zrelaksowany, wygladaj na pewnego siebie, przygotuj dobra gadke po co tam faktycznie jedziesz. Pamietaj, ze szanse masz takie jak kazdy inny, moze bedziesz mial po prostu szczescie? Nie rzucaj dokumentow na stol, podawaj tylko, jesli Cie o to poprosza. Jesli nie masz zadnych kwitow, to nie szkodzi, bo one tylko pomagaja... psychicznie. 8) Badz optymista, pierwszy raz Cie nie zaboli, obys jednak nie musial robic tego po raz kolejny :wink:
SantaCruz_CA Napisano 4 Lutego 2005 Zgłoś Napisano 4 Lutego 2005 tylko sie nie ubieraj do konsulatu w garnitur - bo takich tez kiedys widzialem...
Flame of Udun Napisano 4 Lutego 2005 Zgłoś Napisano 4 Lutego 2005 najwazniejszy jest usmiech i luz.... F
Szymek87 Napisano 4 Lutego 2005 Zgłoś Napisano 4 Lutego 2005 Czesc, ja tez jestem swiezo po wizycie. Jaki ubiór ?! Marynareczka, czarna koszulka i spodnie Na luzie, ale jakos wygladalem .. By3o 5 osob z mojego miasta (S3upsk) no i niestety 1 nie otrzymala wizy, miala zaproszenie na ślub jako swiadek etc. w co ubrana ? adidaski, jakis dresik no cu? moze poszu3a usa w pl Pozdr.
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.