shalizzelle Posted June 8, 2007 Report Share Posted June 8, 2007 Hej wszystkim, Czy ktoś z was jechał może na h2b z ws travel? mają ciekawe propozycje tyle że nie mogę znaleźć o nich zadnych opinii z tego są wiem sa przedstawicielstwem YEC a o nich znalazłam mieszane opinie...:/ jesli ktoś orientuje się w tym biurze ale mógłby mi polecić żetelna firma na taki wyjazd bedę wdzięczna pozdr. Link to comment Share on other sites More sharing options...
tygrysek81 Posted June 13, 2007 Report Share Posted June 13, 2007 Witam!!! Ja miałem do czynienia z tym biurem, chciałem wyjechać z nimi na H2B. Niestety nie udało się, też współpracowali wtedy z YEC. Gdybym wiedział o tym wcześniej nie zdecydowałbym się, bo mało komu udało się wyjechać z YEC na H2B. Generalnie to że nie doszło do wyjazdu było teoretycznie winą tego że pracodawca amerykański nie dostał petycji na wizy. Ale sam fakt nie za dobrej opinii rok w rok biura YEC o czymś świadczy. Ale to tez należy traktować z przymrużeniem, bo po internecie skrobią te osoby które są nie zadowolone tak jak ja teraz. Co do WS Travel trudno cokolwiek mi powiedzieć, mam raczej neutralne o nich zdanie, chociaż fakt że współpracują z nie rzetelną firmą nie świadczy o nich za dobrze Pozdrawiam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.