cegreg Posted June 8, 2007 Report Share Posted June 8, 2007 Witam, Tak ostatnio sobie myślę gdzie by tu pojechać na wakacje (praca + zwiedzanie) i... na początku w planach była Norwegia, później Grecja, a teraz zastanawiam się nad Alaską. Chciałbym tak sobie to zorganizować, żeby odrobić przynajmniej koszty wyjazdu (nie zaszkodziłoby jakby się udało trochę więcej zarobić). Może ktoś z Was się orientuje czy ciężko jest tam z znalezieniem pracy bez papierów :?: tzn. planuję tam pojechać na wizie turystycznej(o ile ją dostanę) dodatkowo mam SSN z WATu. Tak myślałem o wyjeździe na początku lipca i powrocie pod koniec września, trochę popracować, trochę pozwiedzać i do domu;) Ale tak się zastanawiam czy w ogóle jest sens składać papiery o wizę, jak nie dostanę tam żadnej pracy :cry: Z góry dzięki za info! Pozdrawiam cg. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Molyiks Posted February 22, 2009 Report Share Posted February 22, 2009 Polecam Alaske ;D najpiękniejsze miasto na świecie. Próbuj w Anchorage (masz SSN). Ja tam jade 3 raz ale legalnie (chciaz znam duzo osb ktore pracowaly nielegalnie wiec sie da ) ;DDD Link to comment Share on other sites More sharing options...
pawel1 Posted February 23, 2009 Report Share Posted February 23, 2009 Polecam Alaske ;D najpiękniejsze miasto na świecie. Człowiek uczy się przez całe życie, nie wiedziałem, że Alaska to miasto Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.