d0minik Posted June 9, 2007 Report Share Posted June 9, 2007 Witam wszystkich forumowiczow. W tym roku pod koniec czerwca wyjezdzam na Alaske do Sitki. Chcialbym poznac wasze opinie na ten temat. Moze ktos z Was juz tam byl??? Pozdrawiam Link to comment Share on other sites More sharing options...
ashanti Posted June 9, 2007 Report Share Posted June 9, 2007 Wiec sie spotkamy w Anchorage - ale chyba dopiero po sezonie bo ja wylatuje wczesniej. Slyszałam od znajomych ze sezon jest dobry - praca ciezka ale jakos mozna przezyc! pozdrawiam Link to comment Share on other sites More sharing options...
kkrzys25 Posted February 1, 2009 Report Share Posted February 1, 2009 hej; bylem zeszlym roku tj 2008 na Sitce, jest tam kilka fabryk-przetworni; ja pracowalem w Silver bay seafoods.... jest to duza fabryka bardzo zmechanizowana ale to jest zle, poniewaz... stoisz przez 16h i tylko machasz rekami; plecy bola bardzo od braku ruchu, nogi co niektorym puchnely- brak ruchu brak krazenia; obuwie i rekawice jakie dostalismy przemakaly co za tym idzie... palce u rak i nog odmrazalismy sobie; warunki mieszkaniowe- fatalne, lazienka=laznia, z nacpanymi mikronami; takze... zdecydowanie odradzam to miejsce! jesli masz jakies konkretne pytania gg 8291606 Link to comment Share on other sites More sharing options...
muzzy Posted February 2, 2009 Report Share Posted February 2, 2009 "Take your Midol" jak mawiaja Amerykanie Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kasai Posted February 23, 2009 Report Share Posted February 23, 2009 E no nie jest tak źle jeżdże tam od początku istnienia tej fabryki tj. 2007 rok i ma swoje wady i zalety. Jest tylko jedno nie daj się psychicznie złamać i zarabiaj wszystko zalezy od nastawienia po co ludzie jadą na Alaskę? Bo ja po kasę a oni dają mi możliwość zarobienia naprawdę przyzwoicie ale praca choć zmechanizowana jest ciężka i psychika też siada ludziom.A co do Mikronów to fajne chłopaki tylko nie mogą pić za dużo bo agresora łąpią a tą rozróbę to filipińce zaczęli jeśli do tego pijesz:) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.