lipski Posted June 10, 2007 Report Share Posted June 10, 2007 no wlasnie. Czy programy typu Wor & Travel ukierunkowal was w zyciu? pomogl wam w przyszlej karierze czy to tylko fajna nieliczaca sie w zyciu zabawa? a jezyk, doswiadczenie zdobyte,kasa. chcialbym poznac wasze zdanie... bo ja jak narazie szukam kierunku w ktorym mam sie udac podrawiam Link to comment Share on other sites More sharing options...
noki Posted June 11, 2007 Report Share Posted June 11, 2007 Wszystkiego po trochu... Jezeli uczestnicy nie maja problemow zwiazanych z finansami to nie znam osoby co zle by wspominala caly wyjazd. Aczkolwiek jezeli chodzi o ukierunkowanie na cale zycie to watpie czy ktorykolwiek uczestnik WAT tak cos uzyskal. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hania Posted June 11, 2007 Report Share Posted June 11, 2007 U mnie WAT zmienil podejscie do zycia i to zdecydowanie na lepsze . No i nauczyl radzic sobie w extremalnych sytuacjach, a taka nauka jest bezcenna (szczegolnie jak sie zyje w Polsce ). Link to comment Share on other sites More sharing options...
Duszek Posted June 11, 2007 Report Share Posted June 11, 2007 . Link to comment Share on other sites More sharing options...
aniade Posted June 11, 2007 Report Share Posted June 11, 2007 Mnie w pewien sposób unieszczęśliwil...To znaczy wyjazd był najswietniejszy ze wszystkich i niestety przyszedl czas wracac do Polski...i ciagle mi sie teskni i chce tam wracac... Link to comment Share on other sites More sharing options...
jok Posted June 12, 2007 Report Share Posted June 12, 2007 Ja spędziłem wspaniałe wakacje, jadę ponownie, mam nadzieję, że z drugiego wyjazdu wyniosę jeszcze więcej A co mnie nauczył? Pozytywnego podejścia, szybkiej adaptacji w nowym otoczeniu z nowymi ludźmi, pracy - czasami i cięzkiej, ale wartej wysiłku, załatwiania pewnych rzeczy które kiedyś były nie do załatwienia i naprawdę wielu innych przydatnych w życiu rzeczy. Zauważyłem też, że niektóre nauki wychodzą po pewnym czasie, ale wyjazd pomógł mi dokonać sporo ciężkich dla mnie z początku zmian w życiu Aha, i jeszcze jednego - Salma Hayek nie jest dobrą przedstawicielką urudy meksykanek :twisted: szczerze mówiąc jest kompletnym ich przeciwieństwem (no może poza wzrostem) - ale to chyba jedyny negatyw jaki wywiozłem 8) Link to comment Share on other sites More sharing options...
pieknyLolo Posted June 12, 2007 Report Share Posted June 12, 2007 W&T uswiadomił mi, ze to zrobilem dotchczas nie mialo zadnej wartości - tj studia humanistyczne. Ale lepiej bylo sie kapnąć po roku niż po 5 latach! Zrozumialem rowniez, ze trzeba byc czesto zwylkym skur******* zeby cos osiagnac Link to comment Share on other sites More sharing options...
karus Posted June 12, 2007 Report Share Posted June 12, 2007 mnie wyjazdy nauczyły wszystkiego co powyzej napisaliscie plus pieniądze, każdego dolara po powrocie inwestowałem w polsce na giełdzie i teraz jestem w lepszej sytuaji finansowej niż moi rówiesnicy Link to comment Share on other sites More sharing options...
luk888 Posted June 14, 2007 Report Share Posted June 14, 2007 docenienie wartosci pieniadza, zaradnosci, brak strachu przed wyjazdem gdziekolwiek w ciemno Link to comment Share on other sites More sharing options...
ola:) Posted June 14, 2007 Report Share Posted June 14, 2007 Na pewno samodzielnosci, umiejętności radzenie sobie w każdej sytuacji, nawet ekstremalnej i doceniania tego co się ma. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.