Skocz do zawartości

Czy W&T ukierunkowal was jakos?

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Dla mnie WAT to = wiele ciekawych wręcz ekstremalnych wrażeń (mycie się pod zraszaczem;), spanie w żywopłocie, meksykańskie wesele:)), kontakt z misiem, jazda na letnich oponach w górach po niespodziewanym opadzie śniegu i wiele innych... + trochę mniej ekstremalnych ale bardzo przyjemnych (nocowanie za free w wypasionym hotelu, hawajskie wesele, podróżowanie po USA w sumie przez kilka tygodni, kilkanaście parków rozrywki;), jeżdżenie fajnymi brykami, poznanie fajnych ludzi, buffe za 6$:) + odkrycie wielu talentów - które zaowocowało finansowo;) + podszkolenie angielskiego (a wręcz nauka dzięki mojemu managerowi;)) + zarobienie trochę kasy + wiele innych

Czy wat mnie jakoś ukierunkował? hmm... na sprzątacza, kelnera, murarza, fotografa ślubnego, operatora kina, murarza, malarza, stolarza, movera, elektryka, tłumacza;), hosta, bussera, serwisanta sprzętu AGD/RTV/PC, mediatora i wiele innych.

wooow, jak to wszystko wpiszę do CV to pracodawca padnie chyba ze śmiechu :)

A tak na serio taki wyjazd zawsze polecam każdemu! Przygoda gwarantowana! Nie wiem czy w jakiś sposób ten wyjazd mnie ukierunkował, ale ja oczekiwałem czegoś innego od tego wyjazdu i... WAT przerósł moje oczekiwania!!!

Pozdrawiam cegreg

Napisano

Pierwsze W&T nadspodziewanie fajne wakacje mimo nie spelnionych oczekaiwan finasowych...drugie W&T pozwolio mi na znalezienie pracy w zawodzie / prace przy projektach nieporownywalnie wiekszych niz te w polskich biurach (pozwolenie na prace na 3miesiace ktore ma sie na J1 jest swietna mozliwosci dla powanzego pracodawcy na okres probny zanim wystopi-zainwestuje w wize dla pracownika z egzotycznego kraju jakim jest polska :) )

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...