violetta Posted June 12, 2007 Report Share Posted June 12, 2007 Wiem że temat jest może oklepany jednak interesuje mnie czy rezerwując samochód w Polsce a odbierając na Florydzie moge nim jeździc po całym wsch. wybrzeżu czy musze jeszcze wykupywać jakieś dodatkowe ubezpieczenia. Prosze o pomoc Link to comment Share on other sites More sharing options...
karus Posted June 12, 2007 Report Share Posted June 12, 2007 chodzi ci o wypożyczenie?? jezeli tak to przy wypożyczniu wykupisz sobie ubezpieczenie Link to comment Share on other sites More sharing options...
violetta Posted June 13, 2007 Author Report Share Posted June 13, 2007 wiem że przy wypożyczeniu kupuje ubezpieczenie ale chodzi mi o to czy ubezpieczenie wykupione na Florydzie jest ważne na cały kraj tak jak jest w Polsce czy odnosi się tylko do jednego stanu a przy przekraczaniu pozostałych należy wykupic dodatkowe. Link to comment Share on other sites More sharing options...
karus Posted June 13, 2007 Report Share Posted June 13, 2007 nigdy nie słyszałem zeby obowiazywało tylko w okreslonym stanie, jak miałem wykupione w jednym stanie a podrózowałem po kilku Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.