klaudek Napisano 12 Czerwca 2007 Zgłoś Napisano 12 Czerwca 2007 Witam! Szukam polakow co znajduja sie nad tym pieknym jezuiorem, trafiam na samych Rosjan etc. Mieszkam/pracuje w Tahoma CA nad LAke Tahoe, ale bywa tez w innych miejscach, - Tahoe CIty etc. Jak cos to podam tez nr koma. Pozdrqawima.
Rubicon Napisano 13 Czerwca 2007 Zgłoś Napisano 13 Czerwca 2007 No to trafiles na zla strone jeziora..najwiecej polakow jest w South Lake Tahoe/Stateline. Ja tam mieszkalem pare lat a obecnie mieszkam pare mil w glab nevady...Gardnerville. Ale przynajmniej masz rzut beretem do Rubicon Trail
kermit Napisano 29 Lipca 2007 Zgłoś Napisano 29 Lipca 2007 Zajechałem na południe niedawno - SLT. Szukam pracy. :-)
klaudek Napisano 14 Sierpnia 2007 Autor Zgłoś Napisano 14 Sierpnia 2007 Zajechałem na południe niedawno - SLT.Szukam pracy. :-) o ho, a ja wlasnie pisze z biblioteki w south lake, jesli szuaksz pracy uderzaj na polnoc do Tahoe City tam wciaz szukaja ludzi do pracy, w Al;lbersonie pracuje 8-ro polakow .
aniolova Napisano 18 Września 2007 Zgłoś Napisano 18 Września 2007 hyatt w incline village ma paru polakow:] miedzy innymi mnie. poza tym teraz jest tu bardzo duzo pracy, bo wszyscy powyjezdzali. pozdrawiam, aniolova
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.