klaudek Posted June 12, 2007 Report Share Posted June 12, 2007 Witam! Szukam polakow co znajduja sie nad tym pieknym jezuiorem, trafiam na samych Rosjan etc. Mieszkam/pracuje w Tahoma CA nad LAke Tahoe, ale bywa tez w innych miejscach, - Tahoe CIty etc. Jak cos to podam tez nr koma. Pozdrqawima. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rubicon Posted June 13, 2007 Report Share Posted June 13, 2007 No to trafiles na zla strone jeziora..najwiecej polakow jest w South Lake Tahoe/Stateline. Ja tam mieszkalem pare lat a obecnie mieszkam pare mil w glab nevady...Gardnerville. Ale przynajmniej masz rzut beretem do Rubicon Trail Link to comment Share on other sites More sharing options...
kermit Posted July 29, 2007 Report Share Posted July 29, 2007 Zajechałem na południe niedawno - SLT. Szukam pracy. :-) Link to comment Share on other sites More sharing options...
klaudek Posted August 14, 2007 Author Report Share Posted August 14, 2007 Zajechałem na południe niedawno - SLT.Szukam pracy. :-) o ho, a ja wlasnie pisze z biblioteki w south lake, jesli szuaksz pracy uderzaj na polnoc do Tahoe City tam wciaz szukaja ludzi do pracy, w Al;lbersonie pracuje 8-ro polakow . Link to comment Share on other sites More sharing options...
aniolova Posted September 18, 2007 Report Share Posted September 18, 2007 hyatt w incline village ma paru polakow:] miedzy innymi mnie. poza tym teraz jest tu bardzo duzo pracy, bo wszyscy powyjezdzali. pozdrawiam, aniolova Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.