violetta Posted June 14, 2007 Report Share Posted June 14, 2007 chciałabym uzyskać informacje czy w czerwcu jest bardzo dużo ludzi w parkach rozrywki Link to comment Share on other sites More sharing options...
cegreg Posted June 14, 2007 Report Share Posted June 14, 2007 chciałabym uzyskać informacje czy w czerwcu jest bardzo dużo ludzi w parkach rozrywki Tam gdzie ja byłem, to od czerwca do września zawsze były tłumy, a później już tylko w weekend. Oczwiście to jeszcze zależy od miejsca, typu parku i oczywiście od słoneczka;) Pozdrawiam cegreg Link to comment Share on other sites More sharing options...
darop Posted June 14, 2007 Report Share Posted June 14, 2007 chciałabym uzyskać informacje czy w czerwcu jest bardzo dużo ludzi w parkach rozrywki wielkie tłumy, tam gdzie ja byłem(park wodny) niekiedy ludzie czekali po kilka godzin w kolejce, żeby się przejechać 10s na zjeżdżalni dopiero od września było dużo spokojniej pytasz w kontekście pracy czy zwiedzenia jakiegoś parku? Link to comment Share on other sites More sharing options...
violetta Posted June 14, 2007 Author Report Share Posted June 14, 2007 oczywiście będę zwiedzać a chodzi mi konkretnie o parki na terenie Orlando tj. MGM, Universal, Animal oraz Epcot oraz NASA byłam juz raz ale to było w styczniu i ludzi było bardzo mało. No może jedynie u Disneya było tłoczno. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pawel_Bielsko Posted June 14, 2007 Report Share Posted June 14, 2007 A ktory park polecacie najbardziej? Ja mam dylemat... Link to comment Share on other sites More sharing options...
violetta Posted June 15, 2007 Author Report Share Posted June 15, 2007 zależy co lubisz ja byłam zachwycona w NASA, I EPCOT. było bajecznie pozatym bardzo podobało mi sie w Sea world jeśli sie lubi zwierzęta to gorąco polecam zwłaszcza delfiny i orki Link to comment Share on other sites More sharing options...
thewiz Posted June 19, 2007 Report Share Posted June 19, 2007 Jesli szukasz mocnych wrazen to tylko Cedar Point w Ohio - najwiecej rollercoasterow na swiecie (17,w tym takie slawy jak Millenium Force czy Top Thrill Dragster), piekne otoczenie nad woda i gwarantowane swietne wakacje. Wokolo Cedara jest tez mnostwo innych atrakcji. Jesli szukasz mniej ostrych wrazen a wiecej bajkowej atmosfery by przypomniec sobie smak dziecinstwa - to tylko Disney. Disney jest jednak drozszy, o wiele drozszy. Niezly jest tez Six Falgs w stanie Nowy Jork, ten z odpowiednikiem Top Thrill Dragstera - KingDaKa. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pawel_Bielsko Posted June 20, 2007 Report Share Posted June 20, 2007 Dzieki. Rozwazam jednak tylko takie atrakcje na Florydzie i w stanie Nowy Jork/New Jersey. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gigi Posted June 24, 2007 Report Share Posted June 24, 2007 Polecam Busch gardens w Tampie badz Disneyword w Orlando Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.