Skocz do zawartości

Sprzedam bilet do chicago

damte

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Czesc

Mam do sprzedania bilet lotniczy do chicago, liniami : LOT, wyjazd w dniu 5.07.2007 data powrotu 25.09.07, mozliwosc zmiany dat, cena biletu ok.2200 zl. Wylot z Krakowa

gg 2141827

tel 501 260 669

Pozdrawiam

Grzesiek

Napisano
Czesc

Mam do sprzedania bilet lotniczy do chicago, liniami : LOT, wyjazd w dniu 5.07.2007 data powrotu 25.09.07, mozliwosc zmiany dat, cena biletu ok.2200 zl. Wylot z Krakowa  

gg 2141827

tel 501 260 669

Pozdrawiam  

Grzesiek

Biletow nie mozna odsprzedawac komus.

Napisano
Czesc

gg 2141827

tel 501 260 669

Pozdrawiam  

Grzesiek

kubakj, widzę, że nadal nie przemawia do Ciebie główna zasada wszelakich dyskusji (również na forach): nie masz o czymś pojęcia, nie wypowiadaj się :)

Można, jeśli jest odpowiednia taryfa. W zależności od linii lotniczych zmiana nazwiska kosztuje. Sam zresztą kiedyś kupiłem taki bilet.

Napisano

można mozna nawet wiekszych problemów z tym nie ma:), ale fakt jak nie jestes pewny do konca to moze nie pisz??

Pozdrawiam

Napisano
można mozna nawet wiekszych problemów z tym nie ma:), ale fakt jak nie jestes pewny do konca to moze nie pisz??

Pozdrawiam

zycze powodzenia z odsprzedaza biletu.

Napisano
Czesc

gg 2141827

tel 501 260 669

Pozdrawiam  

Grzesiek

kubakj, widzę, że nadal nie przemawia do Ciebie główna zasada wszelakich dyskusji (również na forach): nie masz o czymś pojęcia, nie wypowiadaj się :)

Można, jeśli jest odpowiednia taryfa. W zależności od linii lotniczych zmiana nazwiska kosztuje. Sam zresztą kiedyś kupiłem taki bilet.

Nigdzie nie napisal, ze ma taryfe umozliwiajaca zmiane wlasciciela biletu.

A dalej widze, ze bardzo uwaznie sledzis moje posty, jakis kompleks malego siurka masz?

Napisano

Po co głupio się tłumaczysz? :) Tak trudno jest się przyznać do błędu? :)

jakis kompleks malego siurka masz?

Brak kultury świadczy raczej o niskiej inteligencji :)

Napisano

Po co głupio się tłumaczysz? :) Tak trudno jest się przyznać do błędu? :)

Nic nie tlumacze i niechce mi sie wierzyc, aby mozna bylo bilet komus odsprzdawac tak łatwo. To nie jest produkt, ktory mozna odsprzedawac bez problemu, a do tego za duze ryzyko, a kupowac bilet i przeplacac, tylko po to, aby potem go odsprzedac to glupota i frajerstwo, bo napewno nie zarobi sie na tym kokosow. Juz lepiej, aby bilet mozna bylo zwrocic przewoznikowi.

jakis kompleks malego siurka masz?

Brak kultury świadczy raczej o niskiej inteligencji :)

Moze w twojej rodzinie tak jest, ale pamietaj, zeby nieoceniac innych tak jak oceniasz siebie.

Napisano
Moze w twojej rodzinie tak jest, ale pamietaj, zeby nieoceniac innych tak jak oceniasz siebie.

Cieszę się, że u mnie w rodzinie wszyscy przynajmniej wiemy, co znaczy określenie "być kulturalnym" :)

Ach, i pisze się nie_oceniać, Panie "emgieer" :)

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...