seguar Napisano 27 Czerwca 2007 Zgłoś Napisano 27 Czerwca 2007 Wiatm, Mam pytanie zwiazane z SSN (Social Security Number). Jak dlugo sie na ten nr czeka?? Ja z kolega jestesmy w Wisconsin (Reedsburg) i czekamy juz rowny miesiac i jeszcze nic nie doszlo, a babka w Social Office jak przyjechalismy wypelniac dokumenty potrzebne do sociala powiedziala ze w ciagu tygodnia powinnismy miec. Czy miesiac to dlugo??
anik Napisano 28 Czerwca 2007 Zgłoś Napisano 28 Czerwca 2007 ja skladalam w Reno...czekalam dwa tygodnie tylko:) wiec szybciutko sie uporali.
Omen Napisano 28 Czerwca 2007 Zgłoś Napisano 28 Czerwca 2007 mija juz dokladnie drugi tydzien i poczta nie przychodzi. ale na szczescie mam ssn na pierwszym paycheck'u wiec sie nie przejmuje...
reed Napisano 29 Czerwca 2007 Zgłoś Napisano 29 Czerwca 2007 Ja podanie zlozylem dokladnie 31 maja, a SSN otrzymalem wczoraj, czyli czekalem prawie miesiac. Mowia ze w mniejszych miejscowosciach trwa to krocej ale jak widac nie koniecznie, bo ja wlasnie ubiegalem sie o ten nr w takiej malej miejscowosci.
seguar Napisano 30 Czerwca 2007 Autor Zgłoś Napisano 30 Czerwca 2007 Spoko juz mam swoj wymarzony SSN, czekalem rowny miesiac, i dostalem go na imieniny:]
t0d Napisano 30 Czerwca 2007 Zgłoś Napisano 30 Czerwca 2007 ja w zasadzie czekałem 1,5 miesiąca - 3 tygodnie na dotarcie do pracodawcy a potem prawie drugie tyle aż mój były pracodawca prześle mi go na nowy adres kilka stanów bardziej na północ ;-)
MagdaM Napisano 2 Lipca 2007 Zgłoś Napisano 2 Lipca 2007 Spokojnie, ja tez jestem w Wisconsin i na SSN czekalam lekko ponad miesiac ale w koncu dotarl:) Takze mysle ze niebawem wszystko bedzie ok
t0d Napisano 9 Lipca 2007 Zgłoś Napisano 9 Lipca 2007 Ja czekalam niecaly tydzien!! gdzie i kiedy (miesiąc)?
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.