MS Napisano 12 Lipca 2007 Zgłoś Napisano 12 Lipca 2007 Witam serdecznie! W poniedziałek dostałam promesę w Krakowie (F-1) W związku z tym mam pytanko, czy ktoś leci do Nowego Jorku 1 września? A jeśli nie, może będzie ktoś w tym czasie w NYC? A przy okazji mam pytanko jeszcze jedno. Czy ktoś przesiadał się w Monachium? Jakie wrażenia? Pozdrawiam, Monika
MS Napisano 24 Lipca 2007 Autor Zgłoś Napisano 24 Lipca 2007 Przylatujesz, czy już dłużej będziesz? Myślę, że byłoby mi raźniej z kimś :wink:
aggga Napisano 24 Lipca 2007 Zgłoś Napisano 24 Lipca 2007 Witam serdecznie!W poniedziałek dostałam promesę w Krakowie (F-1) W związku z tym mam pytanko, czy ktoś leci do Nowego Jorku 1 września? A jeśli nie, może będzie ktoś w tym czasie w NYC? A przy okazji mam pytanko jeszcze jedno. Czy ktoś przesiadał się w Monachium? Jakie wrażenia? Pozdrawiam, Monika moje gratulacje co do wizy. Jesli chodzi o lotnisko to nic specjalnego ale za to dosc dobrze oznakowane wiec niema problemow z przemieszczaniem sie.
sloneczko85 Napisano 25 Lipca 2007 Zgłoś Napisano 25 Lipca 2007 Ja juz kilkakrotnie latalam do/z USA. Zawsze przesiadalam sie w Monachium i nie mialam zadnych problemow. Lotnisko nie jest duze, bardzo czyste a obsluga mila. Za kazdym razem spotykalam tam Polakow lecacych do/z USA. Zycze udanej podrozy
MS Napisano 7 Sierpnia 2007 Autor Zgłoś Napisano 7 Sierpnia 2007 Przepraszam, ze tak późno Dziękuje Wam za cenne informacje
mpbc Napisano 8 Sierpnia 2007 Zgłoś Napisano 8 Sierpnia 2007 Przepraszam, ze tak późno Dziękuje Wam za cenne informacje MS, a co będziesz studiował w NYC?
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.