MS Posted July 12, 2007 Report Posted July 12, 2007 Witam serdecznie! W poniedziałek dostałam promesę w Krakowie (F-1) W związku z tym mam pytanko, czy ktoś leci do Nowego Jorku 1 września? A jeśli nie, może będzie ktoś w tym czasie w NYC? A przy okazji mam pytanko jeszcze jedno. Czy ktoś przesiadał się w Monachium? Jakie wrażenia? Pozdrawiam, Monika
MS Posted July 24, 2007 Author Report Posted July 24, 2007 Przylatujesz, czy już dłużej będziesz? Myślę, że byłoby mi raźniej z kimś :wink:
aggga Posted July 24, 2007 Report Posted July 24, 2007 Witam serdecznie!W poniedziałek dostałam promesę w Krakowie (F-1) W związku z tym mam pytanko, czy ktoś leci do Nowego Jorku 1 września? A jeśli nie, może będzie ktoś w tym czasie w NYC? A przy okazji mam pytanko jeszcze jedno. Czy ktoś przesiadał się w Monachium? Jakie wrażenia? Pozdrawiam, Monika moje gratulacje co do wizy. Jesli chodzi o lotnisko to nic specjalnego ale za to dosc dobrze oznakowane wiec niema problemow z przemieszczaniem sie.
sloneczko85 Posted July 25, 2007 Report Posted July 25, 2007 Ja juz kilkakrotnie latalam do/z USA. Zawsze przesiadalam sie w Monachium i nie mialam zadnych problemow. Lotnisko nie jest duze, bardzo czyste a obsluga mila. Za kazdym razem spotykalam tam Polakow lecacych do/z USA. Zycze udanej podrozy
MS Posted August 7, 2007 Author Report Posted August 7, 2007 Przepraszam, ze tak późno Dziękuje Wam za cenne informacje
mpbc Posted August 8, 2007 Report Posted August 8, 2007 Przepraszam, ze tak późno Dziękuje Wam za cenne informacje MS, a co będziesz studiował w NYC?
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.