RoLvEr Napisano 10 Sierpnia 2007 Zgłoś Napisano 10 Sierpnia 2007 Jadę na rok (w ramach wymiany) do Teksasu, do "High School". Prawdopodobnie będe miał trochę czasu, by się wypuścić poza moje miasto, raczej miasteczko (niezbyt znane - Nacogdoches - ponoć najstarsze w TX). Co polecacie mi zobaczyć. Wiem, że oprócz Houston, paru rezerwatów Indian, parku Big Bend i charakterystycznych rancz, za dużo nie ma tam do zobaczenia, ale...może jednak...jakaś propozycja? Najlepiej gdyby odpowiedziała osoba, która już tam była, ale każda odpowiedź jest dla mnie ważna...
cavscout Napisano 10 Sierpnia 2007 Zgłoś Napisano 10 Sierpnia 2007 Jadę na rok (w ramach wymiany) do Teksasu, do "High School". Prawdopodobnie będe miał trochę czasu, by się wypuścić poza moje miasto, raczej miasteczko (niezbyt znane - Nacogdoches - ponoć najstarsze w TX). Co polecacie mi zobaczyć. Wiem, że oprócz Houston, paru rezerwatów Indian, parku Big Bend i charakterystycznych rancz, za dużo nie ma tam do zobaczenia, ale...może jednak...jakaś propozycja? Najlepiej gdyby odpowiedziała osoba, która już tam była, ale każda odpowiedź jest dla mnie ważna... Alamo
Marcin20 Napisano 11 Sierpnia 2007 Zgłoś Napisano 11 Sierpnia 2007 Cos oryginalnego... Cadillac Ranch kolo Amarillo...ciekawy widok Pozdr !!
Rubicon Napisano 11 Sierpnia 2007 Zgłoś Napisano 11 Sierpnia 2007 Galveston nad zatoka meksykanska, Centrum lotow NASA w Houston....
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.