RoLvEr Posted August 10, 2007 Report Posted August 10, 2007 Jadę na rok (w ramach wymiany) do Teksasu, do "High School". Prawdopodobnie będe miał trochę czasu, by się wypuścić poza moje miasto, raczej miasteczko (niezbyt znane - Nacogdoches - ponoć najstarsze w TX). Co polecacie mi zobaczyć. Wiem, że oprócz Houston, paru rezerwatów Indian, parku Big Bend i charakterystycznych rancz, za dużo nie ma tam do zobaczenia, ale...może jednak...jakaś propozycja? Najlepiej gdyby odpowiedziała osoba, która już tam była, ale każda odpowiedź jest dla mnie ważna...
cavscout Posted August 10, 2007 Report Posted August 10, 2007 Jadę na rok (w ramach wymiany) do Teksasu, do "High School". Prawdopodobnie będe miał trochę czasu, by się wypuścić poza moje miasto, raczej miasteczko (niezbyt znane - Nacogdoches - ponoć najstarsze w TX). Co polecacie mi zobaczyć. Wiem, że oprócz Houston, paru rezerwatów Indian, parku Big Bend i charakterystycznych rancz, za dużo nie ma tam do zobaczenia, ale...może jednak...jakaś propozycja? Najlepiej gdyby odpowiedziała osoba, która już tam była, ale każda odpowiedź jest dla mnie ważna... Alamo
Marcin20 Posted August 11, 2007 Report Posted August 11, 2007 Cos oryginalnego... Cadillac Ranch kolo Amarillo...ciekawy widok Pozdr !!
Rubicon Posted August 11, 2007 Report Posted August 11, 2007 Galveston nad zatoka meksykanska, Centrum lotow NASA w Houston....
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.