seguar Napisano 27 Sierpnia 2007 Zgłoś Napisano 27 Sierpnia 2007 Witam, Obecnie pracuje jako student w firmie w USA, za tydzien wracam do kraju ale chcialbym tutaj jeszcze raz przyjechac, z tym ze koncze we wrzesniu studia i nie wiem co zrobic. Rozmawialem z moim supervisorem i moze beda mogli mi jakies dokumenty zalatwic ktore bede mogl przedstawic konsulowi w Krakowie ale wlasnie nie wiem jakie dokumenty powinienem otrzymac od mojego pracodawcy, czy musi to byc cos w formie zaproszenia jako dowod ze bede u nich pracowal czy cos innego... Prosze o pomoc
t0d Napisano 27 Sierpnia 2007 Zgłoś Napisano 27 Sierpnia 2007 poszukaj informacji o praktykach (internship) - możliwa praca do 18 miesięcy ;-)
seguar Napisano 28 Sierpnia 2007 Autor Zgłoś Napisano 28 Sierpnia 2007 No ale ja juz po studiach chce, a praktyki z natury sa w czasie nauki
rypson Napisano 29 Sierpnia 2007 Zgłoś Napisano 29 Sierpnia 2007 Bedziesz po studiach wiec skoro bardzo chcesz przyjechac na intership i masz okazje zacznij podyplomowe jakies...
agatenka Napisano 30 Sierpnia 2007 Zgłoś Napisano 30 Sierpnia 2007 No ale ja juz po studiach chce, a praktyki z natury sa w czasie nauki Na internship bez problemu można jechać po obronie.
seguar Napisano 31 Sierpnia 2007 Autor Zgłoś Napisano 31 Sierpnia 2007 Ok, a co z tymi dokumentami, co powinienem sobie teraz z firmy zalatwic zeby pozniej bylo latwiej??
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.